Ideja

wow_nagrade_vizual.png

Otvorene su nominacije za Fierce Women WoW nagrade

Portal VoxFeminae.net u potrazi je za strašnim ženama, heroinama, borkinjama za ravnopravnost i ženska prava, za javno dobro, zajedništvo i zajednicu, za bolje društvo. Nominacije se primaju do 12. siječnja 2020.
slika.jpg

Poziv na sudjelovanje - Emotivne kovanice

Cirkorama poziva na sudjelovanje na skupnoj – jednodnevnoj izložbi Emotivne kovanice koja će se održati u prosincu u gradu Zagrebu. Izložba je zamišljena kao kolektivni rad svih prijavljenih umjetnika, bez selekcije. ‘Emotivne kovanice’ trebaju im stići najkasnije do srijede 10. prosinca.
unnamed_23.png

Otvorene prijave za 30. izdanje Animafesta Zagreb

Svjetski festival animiranog filma – Animafest Zagreb poziva vas da prijavite svoj film na 30. izdanje Festivala, koje će se održati od 8. do 13. lipnja 2020. u Zagrebu. Prijaviti se mogu svi kratki i dugi animirani filmovi te VR projekti završeni nakon 1. siječnja 2019. godine. Rok za prijavu kratkometražnih filmova u svim kategorijama je 1. veljače 2020. Rok za prijavu dugometražnih filmova i VR projekata je 15. ožujka 2020.
hdlu_copy87090.jpg

Prijave za sudjelovanje na 9. artOmat-u

Ovogodišnji 9. artOmat održat će se u Domu hrvatskih likovnih umjetnika od 17. do 22. prosinca, paralelno s manifestacijom Plati i nosi koja se odvija u galeriji Bačva. Na sajmu je moguće sudjelovati prijavom na natječaj koji traje do 13. studenoga.
climate.png

Otvorene prijave za sudjelovanje - Tvoja Europa, tvoje mišljenje

Europski gospodarski i socijalni odbor (EGSO) je otvorio prijave za 11. izdanje događanja Tvoja Europa, tvoje mišljenje koje će se održati u Bruxellesu od 19. do 20. ožujka 2020. Pozivaju se učenici srednjih škola da sudjeluju u raspravi o aktualnim temama koje se tiču mladih. Rok za prijavu je 18. studenog.
unnamed_24.jpg

Prezentacija i prijatelji

Radionica-predavaonica zamišljena je u četiri susreta na kojima predavačica Petra Zlonoga i sudionici ulaze u tematiku "prezentacije", što ona točno podrazumijeva i na koji način se ona izvodi, a da je na radost i prezentera i publike. Prijave do 22. listopada.
zagreb_before.jpg

Radionicu za treću životnu dob Zagreb Before & After

Centar oblikovanja svakodnevice poziva sve zainteresirane u dobi od 54 godina i više da se priključe uzbudljivoj dvodnevnoj radionici Jelene Bračun i Alme Trtovac Zagreb Before&After (Zagreb prije i poslije), koja će se održati 23. i 24. listopada u Muzeju za umjetnost i obrt. Prijave se zaprimaju do popunjenja slobodnih mjesta.
volonterski_oskar_otvorene_prijave_2019.png

Volonterski Oskar 2019.

Volonterski centar Zagreb od 9. listopada do 28. listopada zaprima prijave za Volonterski Oskar 2019., zagrebačku nagradu za volontera/ku godine. Nagrada se od 2009. godine dodjeljuje za individualni volonterski doprinos na razini grada Zagreba, a provodi se u suradnji s Gradom Zagrebom i Gradskim uredom za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.
32.aaa.jpg

32. Adria Art Annale - Tihi Grad

Objavljen je natječaj za 32. Adria Art Annale u Splitu. Tema je "Tihi Grad". Rok za prijavu radova na Annale je 7. studenog.