Ideja

logo_virtualni_muzej_dotrscina.jpg

Natječaj Virtualnog muzeja Dotrščina 2021.

Virtualni muzej Dotrščina i Vijeće srpske nacionalne manjine Grada Zagreba raspisuju javni natječaj za privremenu memorijalnu umjetničku intervenciju u čast žrtava fašizma na prostoru spomen-parka Dotrščina u Zagrebu. Natječaj je otvoren do 3. svibnja 2021.
star_film_fest.jpg

Otvorene prijave za 8. Star Film Fest

Star Film Fest je službeno otvorio prijave za natjecateljski program. Za sudjelovanje se mogu prijaviti svi mladi filmaši između 18 i 35 godina u godini proizvodnje filma. Prijave su otvorene do 16. svibnja.
rovinj_photodays.jpg

Rovinj Photodays 2021: natječaj je otvoren!

13. i 14. edicija Rovinj Photodays festivala tijekom 2020. i 2021. godine održavaju se isključivo provedbom online godišnjeg natječaja te popratnih video i online predstavljanja finalista tijekom jeseni u Muzeju moderne i suvremene umjetnosti u Rijeci te kod partnera festivala.
zez_shutterstock.jpg

Kako postati partner-instalater #Nasunčanojstrani

Zelena energetska zadruga poziva postojeće i buduće instalatere sunčanih elektrana iz cijele Hrvatske na virtualno predavanje “Kako postati partner-instalater #Nasunčanojstrani”. Na predavanju će se predstaviti mogućnosti uključivanja u zajednicu izvođača sunčanih sustava i partnerstva na projektu Na sunčanoj strani, a održat će se u ponedjeljak, 14. prosinca, od 17 do 18 sati putem digitalne platforme Google Meet.
wow_awards_banner.png

Otvorene nominacije za Fierce Women WoW nagrade

Uoči 8. marta 2021., portal Vox Feminae i društveno poduzeće Fierce Women po drugi puta će organizirati dodjelu nagrada za strašne žene godine te predstaviti niz heroina koje su dale značajan doprinos za rodnu ravnopravnost, pravednost i socijalnu pravdu u Hrvatskoj u proteklom razdoblju. Nominacije se primaju do 10. siječnja 2021.