Ideja

abstract_2029886_960_720.png

Plesom do jednakosti - besplatne plesne radionice

Jeste li spremni na potpunu zamjenu uloga u plesu? Prijavi se na besplatne plesne radionice Urbane mladeži i Bachate Inspire i iskusi nešto drugačije. U plesovima u paru muškarci su uvijek leaderi (osobe koje vode) a žene su followeri (osobe koje prate). Na ovim radionicama to će se obrnuti i dati znanje, vještine i osjećaj ženama kako je to voditi, a muškima kako je to pratiti u plesu.
tiramola13_1250x650.jpg

Otvorene prijave za 13. Splitsku.tiramolu

Udruga Splitski portal raspisala je natječaj za trinaestu "Splitsku.tiramolu", tradicionalnu godišnju izložbu fotografija mladih fotografa, a prijave se zaprimaju do 8. prosinca.
mirovni_studiji_cms.png

Prijavi se na Mirovne studije!

Mirovni studiji su program neformalnog obrazovanja Centra za mirovne studije koji educira, motivira, osnažuje i povezuje osobe za rad na društvenoj promjeni. Na Mirovnim studijima želimo demistificirati sustav, shvatiti uzroke društvenih nepravdi i razvijati pristupe za otpor direktnom i strukturnom nasilju, opresiji i isključivanju. Prijave traju do 9. prosinca.
snijeg.jpg

Prijava za rezidencijski program Tragovi u snijegu – Sjeme za budućnost

Art Lab u suradnji sa ZMAG-om otvara prijave na drugi trodnevni pjesničko – ekološki rezidencijski program Tragovi u snijegu: Sjeme za budućnost na Recikliranom imanju Vukomerić od 25 do 27. siječnja. Prijaviti se mogu svi pjesnici, afirmirani i neafirmirani, do 19. prosinca na e-mail art@art-lab.hr. Prijavi je potrebno priložiti motivacijsko pismo te tri pjesme. Nakon završetka prijava pjesnici će biti obaviješteni o rezultatima do 30. prosinca.
upitnik_679x350_copy28937.jpg

Transparentno i odgovorno upravljanje OCD-ima

Hrvatska mreža za ruralni razvoj poziva zainteresirane predstavnike organizacija civilnog društva na sudjelovanje na treningu Transparentno i odgovorno upravljanje OCD-ima, koji će se održati 4. prosinca u Hotelu "I". Prijave do 23. studenog.
2018_akc_hacklab01_re_media.png

Radionica: re-Media

Besplatna praktična radionica računalne obrade i pripreme digitalnih slikovnih datoteka za distribuciju i/ili destrukciju u konvencionalnim računalnim sustavima i vremenu hiper-vidljivosti, održava se u AKC Medika u nedjelju 18. studenog. Prijave do 17. studenog.
inqinc2018_free_art_additivism.png

free_art_-_additivism 2018 — poziv za virtualnim skulpturama

Otvoren je poziv autori(ca)ma koji/e djeluju u području (idealno kritičkog) računalnog 3D modeliranja u RH i regiji. Krajnji rok za dostavu aplikacija je 28.11., a za odabrane sudionike/ce produkcije predviđene su simbolične autorske naknade, te potpuna produkcijska podrška.
unnamed_4.png

Natječaj #mladezbezboga

Montažstroj, Zagrebačko kazalište mladih, PDV Records i Ravno do dna pozivaju te da napraviš svoju autorsku skladbu naziva Mladež bez Boga i tako da sudjeluješ u društveno angažiranom kulturnom projektu Mladež bez Boga (#mladezbezboga). Najbolje skladbe bit će objavljene na kompilaciji PDV Recordsa u veljači 2019. godine. Prijave do 15. prosinca.