Ideja

kazalisni_ponedjeljak.jpg

Poziv - sudjelovanje u Kazališnom ponedjeljku CeKaTe Teatra

Teatar na Trešnjevci Centra za kulturu Trešnjevka upućuje poziv umjetničkim organizacijama za sudjelovanje u Kazališnom ponedjeljku. Od 2019. godine Centar za kulturu Trešnjevka uveo je dan posebno posvećen kazalištu. Pozivaju sve umjetničke organizacije iz Grada Zagreba da prijave svoje produkcije za izvedbu na Kazališnom ponedjeljku.
unnamed_22.jpg

DanceAbility inkluzivna radionica plesa i pokreta

Prostor Plus poziva na sudjelovanje u inkluzivnoj radionici plesa i pokreta po DanceAbility metodi certificirane voditeljice Helvecie Tomić koja će se održati u subotu 2. ožujka, od 10 do 13 sati, u HKD na Sušaku s ulazom pristupačnim vozilima i pomagalima za kretanje. Radionica je besplatna, prijave do 27. veljače.
zenski_studiji.jpg

Otvorene prijave za obrazovni program Centra za ženske studije

Program će se provoditi kroz predavanja podijeljena u 11 modula i trajat će od 25. ožujka do 12. lipnja. godine. Nastava će se održavati u Centru za ženske studije (Dolac 8, Zagreb) dva puta tjedno, ponedjeljkom i srijedom od 17 do 21 sati. Prijave do 10. ožujka.
mladi_logo1.png

Mladi, uključite se u istraživanje o potrebama mladih

Ako si iz Međimurske županije i imaš između 14 i 30 godina, udruga Zora poziva te da sudjeluješ u istraživanju o potrebama mladih. Popunjavanje upitnika traje do 10 minuta, a u njemu imaš prilike reći što ti misliš kakvo je stanje vezano uz mogućnost sudjelovanja mladih i koje potrebe mladi imaju vezano uz događanja, stjecanje znanja i vještina, sigurnost, informiranost, mogućnost zapošljavanja i ostale teme važne mladima.
unnamed_8.png

Nominiraj najdobru kampanju u 2018. godini!

Treću godinu zaredom Brodoto je potrazi za najboljim društveno korisnim kampanjama i nagrađuje one koji su najglasnije i najupornije radili na stvaranju pozitivnih društvenih promjena. Prijave do 14. veljače.
radionica_distribucije.jpg

Radionica distribucije

Mario Kozina će u sklopu Gledališta održati radionicu distribucije, u subotu 16. veljače u maloj dvorani kina Tuškanac. Radionica je besplatna i otvorena za sve filmaše. Prijave do 12. veljače.
volonteri_velika.jpg

Natječaj za dodjelu nagrada najboljim volonterima

Volonterski centar Koprivnice, program Udruge Kopriva, u suradnji i pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice te Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i ove godine organizira izbor najboljih koprivničkih volontera u prethodnoj godini. Pravo predlaganja volontera imaju udruge, institucije i tvrtke s područja grada Koprivnice koje su organizirale volontiranje u protekloj godini uz napomenu da volonter ne mora biti član udruge koja ga predlaže. Prijave do 25. veljače.
hkp.png

Nagrada Dijana Klarić

Nagrada Dijana Klarić dodjeljuje se u pet kategorija: najbolji putopis, najbolja putopisna fotografija, najbolji putopisni film, najbolji projekt i putnik godine. Prijave do 1. travnja.
sff.jpg

Otvorene prijave za Star Film Fest 2019.

Međunarodni filmski festival, Star Film Fest, doživit će svoje šesto izdanje! Festival će se održati od 29. do 31. kolovoza u Sisku. Za dobar program potrebni su nam i dobri filmovi, stoga ovim putem proglašavamo prijave za natjecateljski dio programa otvorenima! Prijave traju do 15. svibnja.