Ideja

upitnik_679x350_copy28937.jpg

Transparentno i odgovorno upravljanje OCD-ima

Hrvatska mreža za ruralni razvoj poziva zainteresirane predstavnike organizacija civilnog društva na sudjelovanje na treningu Transparentno i odgovorno upravljanje OCD-ima, koji će se održati 4. prosinca u Hotelu "I". Prijave do 23. studenog.
2018_akc_hacklab01_re_media.png

Radionica: re-Media

Besplatna praktična radionica računalne obrade i pripreme digitalnih slikovnih datoteka za distribuciju i/ili destrukciju u konvencionalnim računalnim sustavima i vremenu hiper-vidljivosti, održava se u AKC Medika u nedjelju 18. studenog. Prijave do 17. studenog.
inqinc2018_free_art_additivism.png

free_art_-_additivism 2018 — poziv za virtualnim skulpturama

Otvoren je poziv autori(ca)ma koji/e djeluju u području (idealno kritičkog) računalnog 3D modeliranja u RH i regiji. Krajnji rok za dostavu aplikacija je 28.11., a za odabrane sudionike/ce produkcije predviđene su simbolične autorske naknade, te potpuna produkcijska podrška.
unnamed_4.png

Natječaj #mladezbezboga

Montažstroj, Zagrebačko kazalište mladih, PDV Records i Ravno do dna pozivaju te da napraviš svoju autorsku skladbu naziva Mladež bez Boga i tako da sudjeluješ u društveno angažiranom kulturnom projektu Mladež bez Boga (#mladezbezboga). Najbolje skladbe bit će objavljene na kompilaciji PDV Recordsa u veljači 2019. godine. Prijave do 15. prosinca.
biovrt.jpg

Udruga Biovrt poklanja priručnik i sjeme za pokretanje školskih vrtova

Kako bi vas potaknuli da se ohrabrite kreirati ili proširiti školski bio/vrt, začinski vrt ili cvjetni vrt, udruga Biovrt nagraditi će 10 škola vrtlarskim start paketom koji se sastoji od "Priručnika za kreiranje školskih vrtova i provođenje biovrtlarskih aktivnosti – U školskom vrtu i mi rastemo" autorice Silvije Kolar-Fodor, 10 paketića sjemenja za vaš školski vrt i brošure "Očuvajmo biorazzznolikost". Prijaviti se možete do 17. studenog.
medijski_volonteri_smart_art.jpg

Amazonas - poziv za volontere reportere

Udruga Amazonas traži medijske volontere za sezonu 2018./2019. Traže mlade, motivirane osobe koje bi obogatile njihov medijski tim. Pozvani su svi_e koji_e vole fotografirati, snimati, pisati i/ili istraživati. Kao i oni_e koji to tek žele naučiti. Prijave do 6. studenog.
klub_dobre_vibracije.jpg

Besplatne radionice bubnjanja za mlade s teškoćama

Orkestar Dobre Vibracije ove jeseni nastavlja s radom. I ne samo to, nego prima i nove članove. Organiziraju besplatne radionice bubnjanja za mlade s teškoćama, starosne dobi od 15 do 25 godina. Radionice se održavaju srijedom i petkom tijekom cijele školske godine 2018./2019. u COIO Slava Raškaj.