Ideja

egat_logo.jpg

Prijavi se na European Green Activists Training

FORa – Forum za Održivi Razvoj "Zeleni prostor" poziva vas da se prijavite na European Green Activists Training te kroz tri nacionalna treninga i studijski posjet Bruxellesu naučite nešto više o održivom razvoju na europskoj razini. Prijave su otvorene do 23. rujna.
trening_program_odraz.jpg

Trening - program o održivom razvoju i organiziranju zajednice

Udruge Life Potential i ODRAZ u sklopu projekta "Održivi razvoj društva kreće od mladih", u razdoblju od rujna 2019. do travnja 2020. godine organiziraju besplatnu edukaciju za 25 predstavnika partnerskih škola i drugih zainteresiranih zagrebačkih srednjih škola i organizacija civilnog društva. Rok za prijavu je 13. rujna.
erasmus_logo.jpg

Poziv za sudjelovanje u Erasmus+ razmjeni mladih ACTART

Otvoren je poziv za prijavu sudionika/ca za sudjelovanje na projektu ACTART u sklopu Erasmus+ programa razmjene mladih koji će se odvijati u Zagrebu od 30. rujna do 6. listopada. Prijave su otvorene do 31. kolovoza.
porto_etno_natjecaj.jpg

Natječaj za najbolji zaboravljeni kuharski recept

Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture objavila je, ususret ovogodišnjem Porto Etno festivalu, Natječaj za najbolji zaboravljeni kuharski recept i poziva sve zainteresirane da prijave recepte na natječaj i pomognu u prikupljanju zaboravljenih recepata i kulinarskih običaja. Prijaviti se mogu recepti cijelog svijeta. Prijave do 20. kolovoza.
unnamed_27.jpg

Natječaj Komunikacijski šum

Komunikacijski šum je otvoreni natječaj za GIF animacije i memove organiziran u sklopu Media Mediterranea 21 festivala. Od vas se očekuje da interpretirate temu šuma (engl. noise) u digitalnoj komunikaciji i izradite GIF animaciju ili mem. Radovi će biti izloženi na festivalu u Puli, 17. kolovoza, a najbolji rad koji odabere stručni žiri bit će nagrađen novčanom nagradom od 500 kuna. Radove možete prijaviti do 4. kolovoza.
unnamed_26.jpg

Natječaj za kustose za sudjelovanje na CreArt seminaru u Skopju

Otvoren je natječaj za 20 kustosa ili umjetnika iz CreArt mreže za sudjelovanje na seminaru pod nazivom Umjetničke galerije i njihov rad s lokalnim umjetnicima, koja će se održati u Skopju, u Nacionalnoj galeriji Makedonije Daut Pasha Hamam od 3. do 5. listopada. Prijave do 15. kolovoza.
2019_subscena_quizzikal_korper_09062019_mg_4273_hd_web.jpg

The Sacred Feminine radionica

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride poziva na na prijavu za radionicu The Sacred Feminine: Stvaranje izvedbenog djela protiv diskriminacije seksualnih radnica/ka. Radionica će se održati od 5 – 9.kolovoza, a javna izvedba performansa nastalog na radionici 10. kolovoza. Prijave do 4. kolovoza.
unnamed_25.jpg

Volontiraj na Split Formatu!

Drugo izdanje splitskog međunarodnog festivala fotografije u Splitu koje će se održati od 2. do 16. studenog traži odgovorne i energične ljude željne novih iskustava da se pridruže volonterskom timu festivala. Prijave za volontere su otvorene do 31. srpnja.
nono.jpg

Poziv za izlaganje na fažanskom festivalu NONO Art Fiera

Udruga Prostor urbane kulture poziva likovne umjetnike svih generacija da se prijave sa radovima na natječaj za izlaganje u okviru prvog festivala NONO Art Fiera u Fažani. Među izlagačima biti će odabran i dobitnik otkupne nagrade u iznosu od 2000 kn. Prijave do 14. kolovoza.