Ideja

unnamed_4.png

Natječaj #mladezbezboga

Montažstroj, Zagrebačko kazalište mladih, PDV Records i Ravno do dna pozivaju te da napraviš svoju autorsku skladbu naziva Mladež bez Boga i tako da sudjeluješ u društveno angažiranom kulturnom projektu Mladež bez Boga (#mladezbezboga). Najbolje skladbe bit će objavljene na kompilaciji PDV Recordsa u veljači 2019. godine. Prijave do 15. prosinca.
biovrt.jpg

Udruga Biovrt poklanja priručnik i sjeme za pokretanje školskih vrtova

Kako bi vas potaknuli da se ohrabrite kreirati ili proširiti školski bio/vrt, začinski vrt ili cvjetni vrt, udruga Biovrt nagraditi će 10 škola vrtlarskim start paketom koji se sastoji od "Priručnika za kreiranje školskih vrtova i provođenje biovrtlarskih aktivnosti – U školskom vrtu i mi rastemo" autorice Silvije Kolar-Fodor, 10 paketića sjemenja za vaš školski vrt i brošure "Očuvajmo biorazzznolikost". Prijaviti se možete do 17. studenog.
medijski_volonteri_smart_art.jpg

Amazonas - poziv za volontere reportere

Udruga Amazonas traži medijske volontere za sezonu 2018./2019. Traže mlade, motivirane osobe koje bi obogatile njihov medijski tim. Pozvani su svi_e koji_e vole fotografirati, snimati, pisati i/ili istraživati. Kao i oni_e koji to tek žele naučiti. Prijave do 6. studenog.
klub_dobre_vibracije.jpg

Besplatne radionice bubnjanja za mlade s teškoćama

Orkestar Dobre Vibracije ove jeseni nastavlja s radom. I ne samo to, nego prima i nove članove. Organiziraju besplatne radionice bubnjanja za mlade s teškoćama, starosne dobi od 15 do 25 godina. Radionice se održavaju srijedom i petkom tijekom cijele školske godine 2018./2019. u COIO Slava Raškaj.
pride2018_11_ip_copy66108.jpg

Postani Prajdizan ili Prajdizanka!

Povorka ponosa LGBTIQ osoba i obitelji, najdugovječniji politički prosvjed u Hrvatskoj koji se održava već 17 godina u Zagrebu, ne bi bila moguća bez prajdizanki i prajdizana – volonterki i volontera koji su svoje slobodno vrijeme odlučili_e posvetiti mijenjanju društva i unaprjeđenju prava LGBTIQ osoba. Prijave traju do 28. listopada.
djeca_igracke_korakpokorak_copy28230.jpg

HRABRI TELEFON: Besplatne radionice u Dječjoj kući Borovje

Hrabri telefon podsjeća roditelje da do kraja listopada traju upisi na besplatne radionice za djecu od 4 do 11 godina u Dječjoj kući Borovje. Radionice su osmišljene kao siguran, poticajan i kreativan oblik provođenja slobodnog vremena. Uključuju dobi primjerene, zabavne i edukativne aktivnosti usmjerene na prilagodbu za školu (primarno za vrtićku dob) i osnaživanje za uspješno psiho-socijalno funkcioniranje.
Foto: Zelena akcija

Radionica samogradnje solarnih kolektora

Radionica samogradnje kolektora za solarnu pripremu tople vode održat će se 26. i 27. listopada u prostorijama Zelene akcije u centru Zagreba, a prijaviti se mogu svi zainteresirani građani i građanke. Radionica je besplatna, rok za prijavu je 22. listopada, a broj sudionika i sudionica je ograničen.