Ideja

Foto: Tomislav Bandera Alić

Natječaj za izradu vizualnog identiteta Centra Beli

Zaklada Sveučilišta u Rijeci, u svojstvu Raspisivača, objavila je natječaju za izradu vizualnog identiteta Centra za posjetitelje i oporavilišta za bjeloglave supove Beli kojim upravlja Javna ustanova Priroda. Rok za slanje radova je 30. ožujka, a odabrani rad bit će nagrađen s iznosom od 10 tisuća kuna.
unnamed_77.jpg

Poziv umjetnicima za prijave za Noć performansa

Pozivaju se umjetnici na sudjelovanje na Noći performansa u okviru festivala Perforacije 2018., u organizaciji udruge Domino, sa zasebnim programima u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Zadru, Splitu, Dubrovniku i Koprivnici. Na poziv se mogu javiti umjetnici iz Hrvatske i regije. Prijave do 5. travnja.
star_film_fest.jpg

Otvorene prijave za 5. Star Film Fest

Međunarodni filmski festival, Star Film Fest, čije će se peto izdanje održati od 30. kolovoza do 1. rujna 2018. godine u Sisku, otvorio je prijave za filmove za natjecateljski dio programa. Prijave će biti otvorene do 10. lipnja, a film mogu prijaviti redatelji, producenti i nacionalna filmska tijela s pravima za zastupanje filmova.
eu_erasmus_plus_urbana_mladez.jpg

Erasmus Student Network AISBL traži volontere

Erasmus Student Network AISBL, najveća europska studentska organizacija, sa sjedištem u Bruxellesu traži 2 volontera iz Hrvatske za EVS projekt. Projekt traje 12 mjeseci, a ovim programom volonterima je pokriven put iz Hrvatske do Bruxellesa, smještaj, javni prijevoz, tečaj jezika te mjesečni džeparac od 200 eura.
humanitarnaakcija_estudent.jpg

Humanitarna akcija Nepotrebno je nekome potrebno

U sklopu humanitarne akcije prikuplja se školski pribor za djecu u Hrvatskoj i Africi, a može se donirati od 5. do 16. ožujka na Ekonomskom, Učiteljskom, Građevinskom te na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.
iro_logo_copy65874.jpg

Sajam stipendija i visokog obrazovanja u Zadru

Institut za razvoj obrazovanja i Grad Zadar organiziraju drugi po redu Sajam stipendija i visokog obrazovanja u Zadru koji će se održati 22. ožujka od 11.00 do 17.00 sati u prostoru Arsenala. Na Sajmu će sudjelovati izlagači iz Hrvatske, Europe i Sjeverne Amerike koji će predstaviti svoje programe stipendiranja i studijske programe.
otockaveza_fondzadruge.jpg

Otočka veza

Otvoren je poziv za prijavu domaćim umjetnicima / umjetnicama te umjetničkim kolektivima na rezidenciju "Otočka veza" u Danskoj u okviru programa Fonda za druge i udruge Domino. Prijave pošaljite najkasnije do 19. ožujka.
covjeculjak.jpg

Doku filmska škola

Blankova filmska škola u Zagrebu zamišljena je kao intenzivni dvomjesečni filmski program, vođen od strane eminentnih stručnjaka iz područja filmske djelatnosti. Prijave se primaju do 6. ožujka.
Motel Soline

Natječaj za signalizaciju dva modenistička spomenika kulture u Dalmaciji

Povodom Europske godine kulturne baštine 2018., projekt Motel Trogir Udruge za suvremene umjetničke prakse Slobodne veze raspisuje natječaj za dizajn vizualnog znaka (loga) i info-signalizacije za dva modenistička objekta u Dalmaciji: za Motel Soline u Trogiru arhitekta Ivana Vitića iz 1965. godine i Dječje lječilište Krvavica u Krvavici arhitekta Rikarda Marasovića iz 1962. - 64. godine. Rok za prijave je 2. travnja.