Ideja

sajam_stipendija_2015_posjetitelji_copy43110.jpg

Prijave za pune stipendije za studij na CEU

Institut za razvoj obrazovanja, ovlašteni predstavnik Central European University-a (CEU) za Hrvatsku, objavljuje natječaj za upis i stipendije na CEU-u za akademsku godinu 2017./18. Glavni rok za prijavu za akademsku godinu 2017./2018. je 1. veljače 2017. godine.
dubrovnik_copy35122.jpg

Natječaj za dizajn vizualnog identiteta TZ Dubrovačko-neretvanske županije

Turistička zajednica Dubrovačko neretvanske županije će raspisati, a Hrvatsko dizajnersko društvo provesti javno-pozivni natječaj za dizajn vizualnog identiteta Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije. Pozivaju zainteresirane autore i timove da prijave interes za sudjelovanje u natječaju kao pozvani natjecatelji. Rok za iskaz interesa za sudjelovanje je do petka, 25. studenog do 12 sati.
jabuke_s_porukom.jpg

Solidarne ekološke tržnice u Istri

Solidarne Ekološke Tržnice (SET) su specijalizirane tržnice nastale iz potrebe za plasmanom ekološki certificiranih poljoprivrednih proizvoda. Na njima izlažu prvenstveno lokalni ekološki proizvođači, a česta su gostovanja proizvođača iz cijele Hrvatske. SET su ovog tjedna, 15., 16. i 17. studenog u Istri, po zimskom radnom vremenu od 16 do 18 sati.
give_a_hack_prijavi_se.png

Kreativni maraton Give A Hack

Otvorene su prijave za Give A Hack, kreativni maraton koji će okupiti aktiviste i kreativce s ciljem izrade društveno korisnih kampanja. Sudjelovanje je besplatno, a najbolje kampanje čekaju vrijedne nagrade. Prijaviti se možete do 30. studenog.
iro.jpg

Proslava Tjedna međunarodnog obrazovanja

Institut za razvoj obrazovanja poziva srednjoškolce i studente na besplatna obrazovna savjetovanja koja će se održati u četvrtak, 17. studenog, povodom Tjedna međunarodnog obrazovanja.
sukic.jpg

Nominacije za Priznanje Krunoslav Sukić

Priznanje Krunoslav Sukić KNJIGA GODINE dodjeljuje se autoru/icama / uredniku/cima za knjigu objavljenu u Hrvatskoj 2015./2016. koja pridonosi stvaranju ozračja razumijevanja mirotvorstva, nenasilnog djelovanja, ljudskih prava i civilnoga društva. Nominacije su otvorene do 15. studenog.
voxfeminae.jpg

Natječaj za ilustratorice i dizajnerice društvene igre Strašne žene

Vox Feminae Platforma poziva sve zainteresirane ilustratorice, dizajnerice te ostale umjetnice i kreativke koje se izražavaju kroz crtež da se prijave na natječaj Strašne žene. Natječaj je otvoren do 20. studenog a odabrane sudionice natječaja dobiti će priliku ilustrirati prototip prve društvene igre u produkciji Vox Feminae Platforme.