Ideja

unnamed_24.jpg

Otvoreni dan UzF-a

Ured za fotografiju poziva sve zainteresirane na Otvoreni dan u Galeriju Spot (Čanićeva 6, Zagreb) u petak, 28. listopada od 11 do 16 sati. Tom prilikom predstavit će se rad Udruge i projekt digitalnog repozitorija konceptualne fotografije u nastajanju, prikupljene i obrađene arhivske i katalošku građu, novonastalu Biblioteku F11 te upravo započeti EU projekt Zaboravljenog nasljeđa.
odrazz.jpg

Od ideje do projekta

Imate ideju za projekt u zajednici, a ne znate kako je pretvoriti u projekt? Onda je ova radionica namijenjena upravo vama. Druga, od ukupno pet ODRAZ-ovih besplatnih edukativnih radionica namijenjenih građanima, zaposlenicima gradske uprave, OCD-ima i građanskim inicijativama s područja Zagreba održat će se 2. i 3. studenog, u prostoru Cateringa Kvatrić (Maksimirska 127, Zagreb). Prijave do 28. listopada.
knjiga_arhiva.ffri.hr.jpg

Pričaj mi priču

U subotu, 29. listopada, započinje ciklus radionica u Kulturnom centru (Dubrava 51a, Zagreb), pod nazivom Pričaj mi priču. Radi se o programu za najmlađe koji se sastoji od pričanja i čitanja priča te likovnih radionica.
festival_zavicajne_slikovnice_gkk_plakat.jpg

Natječaj za tekst zavičajne slikovnice

Gradska knjižnica Kaštela najavljuje Festival zavičajne slikovnice, u sklopu kojega raspisuje 1. natječaj za tekst zavičajne slikovnice. Prijave do 15. studenog.
sove_ekozadar.jpg

Preuzmite brošuru o recikliranju tekstila

U sklopu projekta Zeleni kroj, čiji je cilj poticanje odgovornog ponašanje građana/ka u domaćinstvu i aktivnog sudjelovanja u očuvanju okoliša putem pravilnog odlaganja otpada i recikliranja, iz udruge Eko-Zadar izradili su edukativnu brošuru Razmisli! Odvoji! Recikliraj!.
feminizam_trening.jpg

Trening: Hrvatsko feminističko proljeće

Zanimaju te rodna ravnopravnost, feminizam, ekofeminizam, reproduktivna prava, politička participacija žena, aktivizam? Imaš između 18-30 godina i dolaziš ili živiš u Primorsko-goranskoj županiji? Prijavi se na trening Hrvatsko feminističko proljeće koji se održava od 10. do 13. studenog u Rijeci, a koji provodi PaRiter. Cilj projekta je okupiti i osnažiti mlade žene za aktivno sudjelovanje u društvu. Prijave traju do 21. listopada.