Ideja

iro.jpg

Proslava Tjedna međunarodnog obrazovanja

Institut za razvoj obrazovanja poziva srednjoškolce i studente na besplatna obrazovna savjetovanja koja će se održati u četvrtak, 17. studenog, povodom Tjedna međunarodnog obrazovanja.
sukic.jpg

Nominacije za Priznanje Krunoslav Sukić

Priznanje Krunoslav Sukić KNJIGA GODINE dodjeljuje se autoru/icama / uredniku/cima za knjigu objavljenu u Hrvatskoj 2015./2016. koja pridonosi stvaranju ozračja razumijevanja mirotvorstva, nenasilnog djelovanja, ljudskih prava i civilnoga društva. Nominacije su otvorene do 15. studenog.
voxfeminae.jpg

Natječaj za ilustratorice i dizajnerice društvene igre Strašne žene

Vox Feminae Platforma poziva sve zainteresirane ilustratorice, dizajnerice te ostale umjetnice i kreativke koje se izražavaju kroz crtež da se prijave na natječaj Strašne žene. Natječaj je otvoren do 20. studenog a odabrane sudionice natječaja dobiti će priliku ilustrirati prototip prve društvene igre u produkciji Vox Feminae Platforme.
split_center_foto_wikimedia_commons_copy12905.jpg

Radionica Poslije turizma

Radionica Poslije turizma, koja se bavi promjenama koje turizam unosi u svakodnevno iskustvo života u gradu, održat će se od 7. do 11. studenog u kinoteci Zlatna vrata (Dioklecijanova 7, Split) te u sjeverozapdnoj kuli Dioklecijanove palače. Zajednička radionica arhitektonskih studenata TU Delft i FGAG Split bavit će se prepoznavanjem fenomena suvremenog turizma, i utjecaja koje nove migracije imaju na strukturu grada.
upset_1.jpg

Mindfulness radionica

UPSET radionica Mindfulness pokreta koju održat će se 2. i 9. studenog od 17 i 30 do 19 sati; u Domu Knežija (Albaharijeva 2, Zagreb). Mindfulness pokret pristup je temeljen na usmjeravanju pažnje na disanje i različite dijelove tijela, na misli i napetosti tijela te namjeru uma kroz i uz jednostavne pokrete cijelog tijela.
door.jpg

Natječaj Nabaci ideju za bolju atmosferu!

Društvo za oblikovanje održivog razvoja (DOOR) raspisalo je likovni natječaj na temu klime i energije za razrede osnovnih škola Grada Zagreba pod nazivom Nabaci ideju za bolju atmosferu!. Natječaj traje do 14. studenog.