Novac

potrosaci.jpg

Natječaj Savjetovanje potrošača

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je natječaj za dodjelu financijske podrške za provedbu projekta Savjetovanje potrošača II./2018. Rok za prijave je 6. lipnja.
zagrebacka_banka_natjecaj.jpg

Zagrebačka banka raspisala natječaj Kultura i znanost

Zagrebačka banka je raspisala natječaj Kultura i znanost kojim će poduprijeti realizaciju najboljih projektnih prijedloga iz područja kulture, nezavisne kulturne scene te obrazovanja i znanosti koji uključuju primjenu novih medija i tehnologija u kulturi i umjetnosti te znanstvene i istraživačke projekte. Rok za prijavu je 12. lipnja.
youth_01.jpg

European Youth Together 2018

Projektom Europski mladi zajedno podupirat će se inicijative barem pet organizacija za mlade iz pet različitih zemalja koje su prihvatljive za program Erasmus+ kako bi se razmjenjivale njihove ideje o EU-u, ohrabrivalo šire građansko sudjelovanje i poticao osjećaj građanstva EU-a. Rok za predaju projektnih prijedloga je 25. svibnja.
zeleni_krovovi.jpg

Natječaj za Zeleni pojas 2018.

Ina je objavila javni natječaj za sufinanciranje ekoloških projekata Zeleni pojas. Natječaj se objavljuje jednom godišnje uoči Dana planeta Zemlje, a pozvane su organizacije civilnog društva, obrazovne ustanove, dobrovoljna vatrogasna društva te parkovi prirode da prijave svoje projekte iz područja zaštite okoliša i prirode. Natječaj traje od 23. travnja do 27. svibnja.
life.jpg

Otvoren LIFE natječaj 2018

Otvoren je natječaj za prijavu projektnih prijedloga na Program LIFE u 2018. godini. Ove godine kroz Program LIFE ulaže se gotovo 400 milijuna € u očuvanje prirode, zaštitu okoliša i klimatske aktivnosti.
kune_novac_budzet_banke_foto_to_copy58090.jpg

Peto izdanje Moj Zaba Start natječaja

Zagrebačka banka pokrenula je peto izdanje projekta Moj Zaba Start kroz koji nagrađuje inovativne ideje i projekte u poduzetništvu, kulturi i znanosti te društvu. Kroz tri istoimena natječaja Zaba će tako i ove godine dodijeliti potpore ukupne vrijednosti gotovo milijun kuna, ali i omogućiti edukacije te promociju najboljih. Svi koji spremaju inovativan projekt mogu se prijaviti na natječaj do 12. lipnja.
zaklada_112_copy89661.jpg

Nacionalna zaklada raspisala natječaj Naš doprinos zajednici

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva je raspisala natječaj za građanske akcije Naš doprinos zajednici. Ovaj natječaj je jedini decentralizirani natječaj Nacionalne zaklade kojim se već 15 godina doprinosi razvoju građanskih akcija u lokalnim zajednicama. Rok za prijavu je 10. svibnja.