Novac

nejednakost_izvor_vox_feminae_copy81283.jpg

Stvaramo jednake mogućnosti

HBOR je raspisao javni natječaj za dodjelu donacija za provođenje humanitarnih projekata, unapređenje kvalitete života i/ili zdravlja te poticanje socijalne uključenosti na područjima Republike Hrvatske s manje mogućnosti. Prijave se podnose do 20. lipnja.
kune_novac_budzet_banke_foto_to_copy18834.jpg

Natječaj za udruge u području prevencije nasilja nad i među djecom i mladima

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavljuje Poziv za prijavu projekata udruga u području prevencije nasilja nad i među djecom i mladima u 2018. godini kojim poziva udruge koje su programski usmjerene na rad s djecom i/ili mladima u RH da se prijave za financijsku podršku projektima koji doprinose prevenciji nasilja nad i među djecom i mladima na području Republike Hrvatske. Natječaj traje do 20. lipnja
potrosaci.jpg

Natječaj Savjetovanje potrošača

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je natječaj za dodjelu financijske podrške za provedbu projekta Savjetovanje potrošača II./2018. Rok za prijave je 6. lipnja.
zagrebacka_banka_natjecaj.jpg

Zagrebačka banka raspisala natječaj Kultura i znanost

Zagrebačka banka je raspisala natječaj Kultura i znanost kojim će poduprijeti realizaciju najboljih projektnih prijedloga iz područja kulture, nezavisne kulturne scene te obrazovanja i znanosti koji uključuju primjenu novih medija i tehnologija u kulturi i umjetnosti te znanstvene i istraživačke projekte. Rok za prijavu je 12. lipnja.
youth_01.jpg

European Youth Together 2018

Projektom Europski mladi zajedno podupirat će se inicijative barem pet organizacija za mlade iz pet različitih zemalja koje su prihvatljive za program Erasmus+ kako bi se razmjenjivale njihove ideje o EU-u, ohrabrivalo šire građansko sudjelovanje i poticao osjećaj građanstva EU-a. Rok za predaju projektnih prijedloga je 25. svibnja.
zeleni_krovovi.jpg

Natječaj za Zeleni pojas 2018.

Ina je objavila javni natječaj za sufinanciranje ekoloških projekata Zeleni pojas. Natječaj se objavljuje jednom godišnje uoči Dana planeta Zemlje, a pozvane su organizacije civilnog društva, obrazovne ustanove, dobrovoljna vatrogasna društva te parkovi prirode da prijave svoje projekte iz područja zaštite okoliša i prirode. Natječaj traje od 23. travnja do 27. svibnja.
life.jpg

Otvoren LIFE natječaj 2018

Otvoren je natječaj za prijavu projektnih prijedloga na Program LIFE u 2018. godini. Ove godine kroz Program LIFE ulaže se gotovo 400 milijuna € u očuvanje prirode, zaštitu okoliša i klimatske aktivnosti.
kune_novac_budzet_banke_foto_to_copy58090.jpg

Peto izdanje Moj Zaba Start natječaja

Zagrebačka banka pokrenula je peto izdanje projekta Moj Zaba Start kroz koji nagrađuje inovativne ideje i projekte u poduzetništvu, kulturi i znanosti te društvu. Kroz tri istoimena natječaja Zaba će tako i ove godine dodijeliti potpore ukupne vrijednosti gotovo milijun kuna, ali i omogućiti edukacije te promociju najboljih. Svi koji spremaju inovativan projekt mogu se prijaviti na natječaj do 12. lipnja.