Novac

radio_student.png

Natječaj za izradu vizualnog identiteta Radio Studenta

Radio Student vas poziva da se odazovete natječaju za izradu vizualnog identiteta povodom proslave 20 godina rada Radio Studenta. Kao svojevrsna nit vodilja pri izradi koncepta neka vam bude moto Radio Studenta: Radio koji nije za svakoga. Autor ili autorica vizualnog identiteta bit će nagrađen/a s 2500 kuna, a rok za prijave je 2. listopada.
zajednica_odraz.jpg

Natječaj za građanske akcije Naš doprinos zajednici

Četiri regionalne zaklade - partneri Nacionalne zaklade u provedbi Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnoga društva u Republici Hrvatskoj, raspisale su natječaj za građanske akcije Naš doprinos zajednici. Rok za prijavu je 15. listopada, a mogu se prijaviti jednokratne akcije isključivo kroz udruge, zaklade i ustanove (škole, vrtići, domovi umirovljenika i drugi).
kune_novac_budzet_banke_foto_to_copy71682.jpg

Natječaj zaklade Kajo Dadić

Zaklada Kajo Dadić objavila je natječaj Naš doprinos zajednici 2016, za dodjelu financijskih podrški građanskim akcijama.Organizacije koje se mogu prijaviti na natječaj jesu: udruge, zaklade, te ustanove kao što su škole, vrtići, domovi umirovljenika i drugi, a imaju registrirano sjedište djelovanja u jednoj od sljedećih županija: Ličko-senjska, Zadarska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska i Dubrovačko-neretvanska. Rok za prijavu je 15. listopada.
kune_novac_budzet_banke_foto_to_copy89653.jpg

Europski natječaj za prekogranične tekstove/priče

Timovi od najmanje dva novinara iz različitih europskih zemalja mogu se prijaviti na natječaj za istraživanje međudržavnih tema/priča do 27. listopada 2016. do 23.59 sati po briselskom vremenu. To je jedini preostali natječaj za prekogranične priče.
upitnik_679x350_copy51638.jpg

Natječaj za prijavu projekata udruga i zdravstvenih organizacija

Ministarstvo zdravlja, Ministarstvo pravosuđa i Ured za suzbijanje zlouporabe droga Vlade Republike Hrvatske objavili su Natječaj za prijavu projekata/programa udruga/zdravstvenih organizacija u Republici Hrvatskoj za dodjelu financijskih sredstava u okviru raspoloživih sredstava iz dijela prihoda od igara na sreću u području prevencije ovisnosti i suzbijanja zlouporabe droga za 2016. godinu. Rok za prijavu je 9. kolovoza.
Foto: M.K.

Otvoren natječaj za dodjelu stipendije Hrvatska može bolje: Obitelj i obrazovanje idu zajedno

Inicijativa Hrvatska može bolje raspisala je natječaj za dodjelu jedne stipendije studentu ili studentici, roditelju malog djeteta. Inicijativa Hrvatska može bolje dodijelit će jednu stipendiju u iznosu od 1.200 kuna mjesečno tijekom 10 mjeseci akademske godine 2016./2017. počevši s listopadom ove godine. Natječaj je otvoren do 20. srpnja, a rezultati će biti objavljeni 1. rujna.
drustveno_poduzetnistvo.jpg

Objavljen natječaj za poticanje društvenog poduzetništva

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava objavilo je poziv za dostavu projektnih prijedloga Poticanje društvenog poduzetništva u vrijednosti od 8 milijuna kuna. Cilj poziva je promicanje društvenog poduzetništva te poticanje i osiguranje kapaciteta postojećih i budućih društvenih poduzetnika. Rok za prijavu je 2. rujna.
upitnik_679x350_copy51638.jpg

Umirovljenici i RWE u akciji

Tvrtka RWE Hrvatska pokreće donacijski natječaj pod nazivom "Umirovljenici i RWE u akciji!". Cilj natječaja je poticanje inicijativa, projekata i kampanja aktivnog provođenja umirovljeničkih dana naših starijih sugrađana. Na javni natječaj RWE-a za dodjelu sredstava mogu se prijaviti sve registrirane nevladine udruge, društva i centri koji se bave unapređenjem kvalitete života naših starijih sugrađana. Prijave do 1. kolovoza.