Novac

otpbanka_natjecaj.jpg

Natječaj za dodjelu donacija OTP banke

Udruge, klubovi i ustanove u Hrvatskoj: imate li dobar društveno koristan projekt, prijavite se do 19. ožujka na naš godišnji natječaj za dodjelu donacija, pozivaju iz OTP banke.
maslina_hrana_zdravlje_poljoprivreda_priroda_biljke_mk.jpg

Objavljen novi natječaj - 360 milijuna kuna za biljnu proizvodnju

Danas je Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila novi natječaj iz mjere 4 Programa ruralnog razvoja za tip operacije 4.1.1. Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava. Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore na ovom Natječaju iznosi 360.000.000,00 kuna.
kune_novac_budzet_banke_foto_to_copy11806.jpg

Natječaj za dodjelu jednokratnih financijskih podrški za 2018. godinu

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je Natječaj za dodjelu jednokratnih financijskih podrški usmjerenog jačanju kapaciteta udruga u području razvoja socijalnih usluga i interventnoj pomoći organizacijama civilnog društva. Rok za dostavu prijava je kontinuirano tijekom 2018. godine ili do isteka dostupnosti osiguranih financijskih sredstava.
europski_parlament_foto_europarl.europa.eu.jpg

EP: Poziv za podnošenje prijedloga za partnerstvo

Rok za podnošenje prijedloga za partnerstvo s Europskim parlamentom (a u svrhu kasnijeg podnošenja zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava u kategoriji medija) je 28. veljače u ponoć.
birn_prtscr.jpg

Balkanska stipendija za novinarsku izvrsnost

Prijave za Balkansku stipendiju za novinarsku izvrsnost za 2018. godinu su otvorene, a rok za prijave je 12. ožujka. Svake godine 10 novinara izabere se putem natječaja kako bi radili na kompleksnim istraživanjem tema od regionalnog i EU značaja. Ovogodišnja tema je ISTINA.