Novac

diversityawareness.jpg

Poziv za prijavu na natječaj DEAR programa

Europska komisija je raspisala Poziv za prijavu na natječaj DEAR programa (Development Education & Awareness Raising) koji je namijenjen organizacijama civilnog društva te jedinicama lokalne samouprave. Rok za prijavu je 1. lipnja.
kune_novac_budzet_banke_foto_to_copy82034.jpg

Natječaj OTP banke d.d. za dodjelu donacija udrugama

U sklopu svog donacijskog programa Zeleno svjetlo za… OTP banka d.d. je raspisala javni natječaj za dodjelu donacija u 2016. godini. Pravo sudjelovanja na natječaju za dodjelu donacija OTP banke d.d. imaju registrirane udruge, klubovi i ustanove sa sjedištem u Republici Hrvatskoj. Rok za prijavu je 14. ožujka.
upitnik_679x350_copy28425.jpg

Raspisan natječaj za Erste Fragmente

Erste&Steiermärkische Bank d.d. (Erste banka) dvanaesti je put zaredom, raspisala natječaj Erste fragmenti, kojim poziva mlade umjetnike do 30 godina te studente akademija likovnih umjetnosti da do 25. ožujka prijave svoje radove.
kultura_nova.jpg

Program podrške Zaklade Kultura nova

Zaklada Kultura nova je danas objavila prvi javni poziv Programa podrške 2016 s rokom prijave 16. ožujka. Podrška putem ovog Javnog poziva odonosi se na predlaganje projekata u Programskom području 2: Osmišljavanje i priprema novih projekata/programa.
kune_novac_budzet_banke_foto_to_copy74091.jpg

Natječaj Jer sve smo to MI

Tvrtka Drogerie Market (DM) raspisala je natječaj pod nazivom Jer sve smo to MI. Pravo sudjelovanja u natječaju imaju projekti, kampanje i inicijative registriranih nevladinih udruga, ustanova, jedinica lokalne i područne samouprave, koji trebaju financijsku podršku, donaciju robe, opremanje i/ili uređenje prostora te volonterski angažman djelatnika, partnera i kupaca DM-a. Rok za prijavu je 29. veljače.
zaklada77_copy22374.jpg

Znanje bez granica

Nacionalna zaklada raspisala je poziv za iskaz interesa Znanje bez granica. Poziv je otvoren kontinuirano do 10. studenoga 2016.