Novac

upitnik_679x350_copy51638.jpg

Umirovljenici i RWE u akciji

Tvrtka RWE Hrvatska pokreće donacijski natječaj pod nazivom "Umirovljenici i RWE u akciji!". Cilj natječaja je poticanje inicijativa, projekata i kampanja aktivnog provođenja umirovljeničkih dana naših starijih sugrađana. Na javni natječaj RWE-a za dodjelu sredstava mogu se prijaviti sve registrirane nevladine udruge, društva i centri koji se bave unapređenjem kvalitete života naših starijih sugrađana. Prijave do 1. kolovoza.
upitnik_679x350_copy97208.jpg

Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi

Ministarstvo kulture objavilo je Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi RH za 2017. godinu. Pravo podnošenja programa na temelju Poziva imaju samostalni umjetnici, umjetničke organizacije, ustanove u kulturi, udruge, pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost u kulturi, kao i pravne i fizičke osobe za potrebe zaštite i očuvanja kulturnih dobara i arheološke baštine. Rok za podonošenje prijava je 26. kolovoza.
kune_novac_budzet_banke_foto_to_copy98161.jpg

Sufinanciranje projekata OCD-a ugovorenih u okviru programa EU za 2016.

Ured za udruge objavio je javni poziv za podnošenje prijava za sufinanciranje projekata ugovorenih s Europskom komisijom, nadležnom provedbenom agencijom ili drugim ugovornim tijelom u sklopu natječaja i programa koji podržavaju razvoj civilnoga društva na području Republike Hrvatske. Javni poziv otvoren je do 1. prosinca.
budi_promjena.jpg

Reach for Change-Budi promjena - natječaj za projekte za dobrobit djece

Tele2 i međunarodna Zaklada Reach for Change iz Švedske i ove će godine odabrati tri projekta kojima je cilj unaprijediti kvalitetu života djece. Svaki od projekta dobit će 180 tisuća kuna financijske pomoći te nefinancijsku pomoć kroz podršku djelatnika Tele2 i Zaklade Reach for Change. Rok za prijavu je 1. srpnja.
seralica_milijun_1.png

Crowdfunding akademija - prijave

Nakon što su prošle godine prikupili ukupno više od milijun kuna kroz razne crowdfunding projekte, društveno poduzeće Brodoto i Zelena energetska zadruga pozivaju timove okupljene oko zanimljivih i inovativnih projekata da se do 29. svibnja prijave na Crowdfunding Academy, edukaciju o pripremi i provedbi crowdfunding kampanja.
adris.jpg

Natječaj za dodjelu sredstava Zaklade Adris

Zaklada Adris je objavila natječaj za dodjelu sredstava za programe (1) Znanje i otkrića i (2) Stvaralaštvo, ekologija, baština i dobrota te dodjelu stipendija za školsku/akademsku godinu 2016/2017. Rok za prijavu je 27. svibnja.
kune_novac_budzet_banke_foto_to_copy95649.jpg

Poziv za prijavu projekata lokalnih volonterskih centara

Ministarstvo socijalne politike i mladih objavilo je Poziv za prijavu jednogodišnjih projekata za sve zainteresirane udruge usmjerene na razvoj volonterstva u Republici Hrvatskoj. Ukupno planirana vrijednost Poziva je 1.850.000,00 kuna. Rok za dostavu prijava je 27. svibnja
kune_novac_budzet_banke_foto_to_copy19258.jpg

HEP - natječaj za dodjelu donacija

Hrvatska elektroprivreda objavila je Natječaj za dodjelu donacija za sufinanciranje projeketa i programa organizacija civilnog društva i ustanova u 2016. godini u područjima: mladi, umjetnost i kulturna baština, okoliš, znanost i društvo te humanitarno djelovanje. Natječaj je otvoren do 3. svibnja.
diversityawareness.jpg

Poziv za prijavu na natječaj DEAR programa

Europska komisija je raspisala Poziv za prijavu na natječaj DEAR programa (Development Education & Awareness Raising) koji je namijenjen organizacijama civilnog društva te jedinicama lokalne samouprave. Rok za prijavu je 1. lipnja.