Novac

europski_parlament_foto_europarl.europa.eu.jpg

EP: Poziv za podnošenje prijedloga za partnerstvo

Rok za podnošenje prijedloga za partnerstvo s Europskim parlamentom (a u svrhu kasnijeg podnošenja zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava u kategoriji medija) je 28. veljače u ponoć.
birn_prtscr.jpg

Balkanska stipendija za novinarsku izvrsnost

Prijave za Balkansku stipendiju za novinarsku izvrsnost za 2018. godinu su otvorene, a rok za prijave je 12. ožujka. Svake godine 10 novinara izabere se putem natječaja kako bi radili na kompleksnim istraživanjem tema od regionalnog i EU značaja. Ovogodišnja tema je ISTINA.
europska_komisija_copy95738.jpg

Europska komisija - natječaji za informiranje i promociju poljoprivrednih proizvoda

Europska komisija objavila je pozive za podnošenje prijedloga za programe promocije europskih poljoprivrednih proizvoda "Uživajte, to je iz Europe" u svijetu i unutar EU s ciljem podizanja razine svijesti o vrijednostima poljoprivrednih proizvoda i visokim standardima koji se primjenjuju u proizvodnji, povećanju konkurentnosti i potrošnji europskih poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda.
Foto: Tanja Kanazir

Rijeka - poziv za produkciju umjetničkih radova u zajednici

Inicijativa Građani/ke svom gradu objavljuje Poziv za produkciju umjetničkih radova koji će se pod temom Nevidljive prepreke – vidljivi pomaci ostvariti u suradnji sa zajednicom na području centra Sušaka u Rijeci. Odabrani radovi će biti izvedeni u periodu od 4. do 11. mjeseca 2018., a zajednički će biti predstavljeni u studenom, u sklopu druge edicije festivala Misliti zajednicu. Poziv je otvoren do 20. ožujka.
volonteri_velika.jpg

Zadar - potpore na području zdravstva, socijalne skrbi i humanitarnog rada

Otvoren je javni poziv za potpore koje se odobravaju udrugama za programe i projekte od interesa za opće dobro u Zadarskoj županiji temeljem Odluke o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge iz sredstava proračuna Zadarske županije (Službeni glasnik Zadarske županije, broj 22/15). Rok za prijavu je 15. veljače.
upitnik_679x350_copy68560.jpg

Natječaj Udruge Lotos i Indijskoga kulturnoga centra za nove programe

Udruga Lotos i Indijski kulturni centar Zagreb raspisuju natječaj za prijavu programa iz kulture i obrazovanja za godinu 2018./2019. Prijaviti se mogu pojedinci, umjetničke udruge, samostalni umjetnici, kazalištarci, fotografi i mnogi drugi. Rok za prijave je 24. veljače, a prvi rezultati bit će poznati u travnju.