Novac

dear.jpg

Otvorene prijave za financiranje DEAR projekata

Hrvatska zajednica županija i ove će godine u sklopu LADDER projekta sufinancirati mikroprojekte na lokalnoj razini u trajanju do pet mjeseci, usmjerenih na obrazovanje za razvoj i podizanje svijesti. Projektne prijave zaprimaju se do 8. ožujka.
europski_parlament_foto_europarl.europa.eu.jpg

Europski parlament - dodjela bespovratnih sredstava medijima

Glavna uprava za komunikacije (DG COMM) Europskog parlamenta objavila je novi poziv za podnošenje prijedloga za partnerstvo i najavila dodjelu bespovratnih sredstava za sufinanciranje komunikacijskih aktivnosti namijenjenih promicanju i boljem razumijevanju identiteta, uloge i političke naravi Europskog parlamenta u području medija (TV, radio i/ili online mediji). Rok za prijavu je 28. veljače.
upitnik_679x350_copy10522.jpg

ESF - Poziv na dodjelu bespovratnih sredstava

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske objavio je Poziv na dodjelu bespovratnih sredstava "Podrška razvoju partnerstava organizacija civilnog društva i visokoobrazovnih ustanova za provedbu programa društveno korisnog učenja". Rok za prijavu je 28. veljače.
ministry_data.jpg

Ministarstvo otvorenih podataka

Ministarstvo otvorenih podataka izazov je koji potiče kreativni potencijal i korištenje ICT vještina na javno dostupnim podacima za izradu e-rješenja kao što su aplikacije za mobitele i internetske platforme, te vizualizacije koje mogu biti korisne građanima i građankama u regiji Jugoistočne Europe. Tema natječaja na koji se zainteresirani timovi mogu javiti do 28. studenoga su rješenja za podizanje transparentnosti, uključivosti te kvalitete života u gradovima u regiji.
pokrenilogo_copy10366.png

Pokreni nešto svoje

Čakovečka udruga ACT Grupa predstavila je novi razvojni program potpore poduzetničkim projektima Pokreni nešto svoje te su ujedno i otvorene prijave na natječaj. Prijave za natječaj otvorene su do 12. prosinca do 12 sati.