Novac

upitnik_679x350_copy28425.jpg

Raspisan natječaj za Erste Fragmente

Erste&Steiermärkische Bank d.d. (Erste banka) dvanaesti je put zaredom, raspisala natječaj Erste fragmenti, kojim poziva mlade umjetnike do 30 godina te studente akademija likovnih umjetnosti da do 25. ožujka prijave svoje radove.
kultura_nova.jpg

Program podrške Zaklade Kultura nova

Zaklada Kultura nova je danas objavila prvi javni poziv Programa podrške 2016 s rokom prijave 16. ožujka. Podrška putem ovog Javnog poziva odonosi se na predlaganje projekata u Programskom području 2: Osmišljavanje i priprema novih projekata/programa.
kune_novac_budzet_banke_foto_to_copy74091.jpg

Natječaj Jer sve smo to MI

Tvrtka Drogerie Market (DM) raspisala je natječaj pod nazivom Jer sve smo to MI. Pravo sudjelovanja u natječaju imaju projekti, kampanje i inicijative registriranih nevladinih udruga, ustanova, jedinica lokalne i područne samouprave, koji trebaju financijsku podršku, donaciju robe, opremanje i/ili uređenje prostora te volonterski angažman djelatnika, partnera i kupaca DM-a. Rok za prijavu je 29. veljače.
zaklada77_copy22374.jpg

Znanje bez granica

Nacionalna zaklada raspisala je poziv za iskaz interesa Znanje bez granica. Poziv je otvoren kontinuirano do 10. studenoga 2016.
seniori.png

Natječaj Superseniori

Zaklada Zajednički put iz Zagreba i Zaklada Slagalica iz Osijeka pokreću novi program dodjele financijskih podrški namijenjen udrugama čije su programske aktivnosti usmjerene na podizanje kvalitete života osoba starije životne dobi u lokalnoj zajednici. Ukupna vrijednost natječaja je 270 tisuća kuna, a otvoren je do 11. veljače.
reporters.jpg

Reporters in the Field stipendija za novinare

Otvoren je natječaj za stipendiranje novinarskih istraživačkih projekata koji provode Robert Bosch Stiftung i Berlinska škola novinarstva. Stipendije su u iznosu do 5.000 EUR. Rok za prijavu je 26. veljače.
fvh.jpg

FARE i FvH grantovi za projekte borbe protiv homofobije u nogometu

Međunarodna mreža za antidiskriminaciju i društvenu inkluziju u nogometu FARE Network i FvH (Football v. Homophobia) objavljuju dodjelu manjih grantova za financiranje projekata i aktivnosti u okviru Međunarodnog mjeseca borbe protiv homofobije i transfobije u nogometu (veljača 2016.). Rok za prijavu je 31. prosinac.