Novac

zadruge_mingo.jpg

Razvoj zadružnog poduzetništva

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Otvoreni javni poziv za Program "Razvoj zadružnog poduzetništva" za 2019. godinu. Prijave se zaprimaju do 4. kolovoza.
kune_novac_budzet_banke_foto_to_copy54031.jpg

Pružimo znanje, potaknimo inicijative

HBOR je raspisao javni natječaj za dodjelu donacija "Pružimo znanje, potaknimo inicijative". Sredstva natječaja su namijenjena za provođenje projekata kojima se potiče zapošljivost, samozapošljavanje i utemeljenje društvenog poduzetništva. Rok za prijavu: 18. lipnja.
zeleni_pojas_ina.jpg

Otvorene prijave za Zeleni pojas 2019.

INA šestu godinu zaredom nastavlja provedbu programa Zeleni pojas u sklopu kojeg sufinancira ekološke projekte. Natječaj je namijenjen svim organizacijama civilnog društva, javnim obrazovnim ustanovama, parkovima prirode i dobrovoljnim vatrogasnim društvima u Hrvatskoj koji svoje ideje i projekte mogu prijaviti do 25. svibnja u ponoć.
otpbanka_natjecaj.jpg

Javni natječaj za dodjelu donacija OTP banke

OTP banka Hrvatska dioničko društvo u sklopu svog donacijskog programa "Zeleno svjetlo za…" raspisala je Javni natječaj za dodjelu donacija u 2019. godini. Rok prijave je 16. svibnja.
knjige_knjizevnost_knjiznica_izdavastvo_knjiga_foto_to_copy20479.jpg

DHK raspisuje natječaj za poticanje kulturnih aktivnosti

Društvo hrvatskih književnika (DHK) raspisuje natječaj za poticanje kulturnih aktivnosti na području književnosti, prevodilaštva i ilustracije iz Fonda za kulturu, prikupljenog od naknada za javnu posudbu za 2013. godinu. Rok za prijave je 6. svibnja.