Novac

seniori.png

Natječaj Superseniori

Zaklada Zajednički put iz Zagreba i Zaklada Slagalica iz Osijeka pokreću novi program dodjele financijskih podrški namijenjen udrugama čije su programske aktivnosti usmjerene na podizanje kvalitete života osoba starije životne dobi u lokalnoj zajednici. Ukupna vrijednost natječaja je 270 tisuća kuna, a otvoren je do 11. veljače.
reporters.jpg

Reporters in the Field stipendija za novinare

Otvoren je natječaj za stipendiranje novinarskih istraživačkih projekata koji provode Robert Bosch Stiftung i Berlinska škola novinarstva. Stipendije su u iznosu do 5.000 EUR. Rok za prijavu je 26. veljače.
fvh.jpg

FARE i FvH grantovi za projekte borbe protiv homofobije u nogometu

Međunarodna mreža za antidiskriminaciju i društvenu inkluziju u nogometu FARE Network i FvH (Football v. Homophobia) objavljuju dodjelu manjih grantova za financiranje projekata i aktivnosti u okviru Međunarodnog mjeseca borbe protiv homofobije i transfobije u nogometu (veljača 2016.). Rok za prijavu je 31. prosinac.
split_center_foto_wikimedia_commons_copy34597.jpg

Grad Split raspisao Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi

Grad Split raspisao je Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Grada Splita za 2016. godinu. Pravo podnošenja prijava imaju ustanove u kulturi, samostalni umjetnici, udruge, umjetničke organizacije te pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnosti u kulturi. Rok za podnošenje prijava je 7. studenoga
unnamed_copy30595.jpg

Potpora mladim poljoprivrednicima

Objavljen je natječaj za podnošenje zahtjeva za potporu iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (EPFRR) za Podmjeru 6.1. - Potpora za pokretanje poslovanja mladim poljoprivrednicima. Prijave se zaprimaju do 23. prosinca.