Novac

split_center_foto_wikimedia_commons_copy34597.jpg

Grad Split raspisao Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi

Grad Split raspisao je Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Grada Splita za 2016. godinu. Pravo podnošenja prijava imaju ustanove u kulturi, samostalni umjetnici, udruge, umjetničke organizacije te pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnosti u kulturi. Rok za podnošenje prijava je 7. studenoga
unnamed_copy30595.jpg

Potpora mladim poljoprivrednicima

Objavljen je natječaj za podnošenje zahtjeva za potporu iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (EPFRR) za Podmjeru 6.1. - Potpora za pokretanje poslovanja mladim poljoprivrednicima. Prijave se zaprimaju do 23. prosinca.
roe.jpg

Reporters in the field stipendija za novinare

Otvoren je natječaj za stipendiranje novinarskih istraživačkih projekata koji provode Robert Bosch Stiftung i Berlinska škola novinarstva. Stipendije u iznosu do 5.000 EUR. Prijave se zaprimaju do 2. listopada.
zamah_logozaweb77.jpg

Natječaj za građanske akcije Naš doprinos zajednici

Regionalna zaklada za lokalni razvoj Zamah raspisala je natječaj za financijsku podršku građanskim akcijama Naš doprinos zajednici. Visina financijske podrške je 13.000 kn, a dodijelit će se najviše 15 podrški. Rok za prijavu je 15. listopada.