Novac

reporters.jpg

Reporters in the Field stipendija za novinare

Otvoren je natječaj za stipendiranje novinarskih istraživačkih projekata koji provode Robert Bosch Stiftung i Berlinska škola novinarstva. Stipendije su u iznosu do 5.000 EUR. Rok za prijavu je 26. veljače.
fvh.jpg

FARE i FvH grantovi za projekte borbe protiv homofobije u nogometu

Međunarodna mreža za antidiskriminaciju i društvenu inkluziju u nogometu FARE Network i FvH (Football v. Homophobia) objavljuju dodjelu manjih grantova za financiranje projekata i aktivnosti u okviru Međunarodnog mjeseca borbe protiv homofobije i transfobije u nogometu (veljača 2016.). Rok za prijavu je 31. prosinac.
split_center_foto_wikimedia_commons_copy34597.jpg

Grad Split raspisao Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi

Grad Split raspisao je Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Grada Splita za 2016. godinu. Pravo podnošenja prijava imaju ustanove u kulturi, samostalni umjetnici, udruge, umjetničke organizacije te pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnosti u kulturi. Rok za podnošenje prijava je 7. studenoga
unnamed_copy30595.jpg

Potpora mladim poljoprivrednicima

Objavljen je natječaj za podnošenje zahtjeva za potporu iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (EPFRR) za Podmjeru 6.1. - Potpora za pokretanje poslovanja mladim poljoprivrednicima. Prijave se zaprimaju do 23. prosinca.
roe.jpg

Reporters in the field stipendija za novinare

Otvoren je natječaj za stipendiranje novinarskih istraživačkih projekata koji provode Robert Bosch Stiftung i Berlinska škola novinarstva. Stipendije u iznosu do 5.000 EUR. Prijave se zaprimaju do 2. listopada.