Novac

roe.jpg

Reporters in the field stipendija za novinare

Otvoren je natječaj za stipendiranje novinarskih istraživačkih projekata koji provode Robert Bosch Stiftung i Berlinska škola novinarstva. Stipendije u iznosu do 5.000 EUR. Prijave se zaprimaju do 2. listopada.
zamah_logozaweb77.jpg

Natječaj za građanske akcije Naš doprinos zajednici

Regionalna zaklada za lokalni razvoj Zamah raspisala je natječaj za financijsku podršku građanskim akcijama Naš doprinos zajednici. Visina financijske podrške je 13.000 kn, a dodijelit će se najviše 15 podrški. Rok za prijavu je 15. listopada.
zajedno_smo_jaci.png

HT otvorio natječaj Zajedno smo jači

Deseti donacijski natječaj Hrvatskog Telekoma, "Zajedno smo jači", poziva sve udruge, organizacije i ustanove koje promiču bolju kvalitetu života pojedinih dijelova zajednice ili zajednice u cjelini da svoje humanitarne, edukacijske ili ekološke projekte i ove godine prijave na natječaj i osvoje novčane donacije. Prijavite svoje projekte do 30. rujna.
rba.jpg

RBA natječaj za donacije za 2015.

Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) raspisuje nacionalni Natječaj za dodjelu donacija u 2015. godini za humanitarne projekte u ukupnom iznosu od 300 tisuća kuna. Rok za prijavu je 30. rujna.
eyf.png

Europska zaklada za mlade – potpore za međunarodne aktivnosti mladih

Europska zaklada za mlade poziva nevladine organizacije na prijavu za financiranje projekata. Zaklada nudi financiranje projekata nevladinih organizacija zemalja članica Europske unije koji se koncentriraju na rad u obrazovanju i kulturi na području Europe, aktivnosti koje promiču suradnju i razmjenu znanja te istraživanja pozicije mladih u društvu. Rok prijave je 1. listopada.