Novac

zamah_logozaweb77.jpg

Natječaj za građanske akcije Naš doprinos zajednici

Regionalna zaklada za lokalni razvoj Zamah raspisala je natječaj za financijsku podršku građanskim akcijama Naš doprinos zajednici. Visina financijske podrške je 13.000 kn, a dodijelit će se najviše 15 podrški. Rok za prijavu je 15. listopada.
zajedno_smo_jaci.png

HT otvorio natječaj Zajedno smo jači

Deseti donacijski natječaj Hrvatskog Telekoma, "Zajedno smo jači", poziva sve udruge, organizacije i ustanove koje promiču bolju kvalitetu života pojedinih dijelova zajednice ili zajednice u cjelini da svoje humanitarne, edukacijske ili ekološke projekte i ove godine prijave na natječaj i osvoje novčane donacije. Prijavite svoje projekte do 30. rujna.
rba.jpg

RBA natječaj za donacije za 2015.

Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) raspisuje nacionalni Natječaj za dodjelu donacija u 2015. godini za humanitarne projekte u ukupnom iznosu od 300 tisuća kuna. Rok za prijavu je 30. rujna.
eyf.png

Europska zaklada za mlade – potpore za međunarodne aktivnosti mladih

Europska zaklada za mlade poziva nevladine organizacije na prijavu za financiranje projekata. Zaklada nudi financiranje projekata nevladinih organizacija zemalja članica Europske unije koji se koncentriraju na rad u obrazovanju i kulturi na području Europe, aktivnosti koje promiču suradnju i razmjenu znanja te istraživanja pozicije mladih u društvu. Rok prijave je 1. listopada.
nacionalna_zaklada_za_razvoj_civilnog_drustva_prtscr_copy79561.jpg

Raspisan natječaj iz Fondova EGP-a i Kraljevine Norveške za organizacije civilnog društva

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva raspisala je natječaj u okviru Fondova EGP-a i Kraljevine Norveške. Na natječaj za prijavu projekata pod nazivom "Stvaranje poticajnog okruženja za organizacije civilnoga društva u području promicanja i zaštite ljudskih prava u Hrvatskoj" mogu se prijaviti udruge koje djeluju u području promocije i zaštite ljudskih prava i koje su registrirane u Republici Hrvatskoj. Rok za prijavu je 30. rujna.
bac.png

COLAB natječaj

Balkan Arts and Culture Fund (BAC) poziva projekte na prijavu za novi ciklus osiguravanja financijske podrške. Rok za prijave je 6. rujna.