Novac

zajedno_smo_jaci.png

HT otvorio natječaj Zajedno smo jači

Deseti donacijski natječaj Hrvatskog Telekoma, "Zajedno smo jači", poziva sve udruge, organizacije i ustanove koje promiču bolju kvalitetu života pojedinih dijelova zajednice ili zajednice u cjelini da svoje humanitarne, edukacijske ili ekološke projekte i ove godine prijave na natječaj i osvoje novčane donacije. Prijavite svoje projekte do 30. rujna.
rba.jpg

RBA natječaj za donacije za 2015.

Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) raspisuje nacionalni Natječaj za dodjelu donacija u 2015. godini za humanitarne projekte u ukupnom iznosu od 300 tisuća kuna. Rok za prijavu je 30. rujna.
eyf.png

Europska zaklada za mlade – potpore za međunarodne aktivnosti mladih

Europska zaklada za mlade poziva nevladine organizacije na prijavu za financiranje projekata. Zaklada nudi financiranje projekata nevladinih organizacija zemalja članica Europske unije koji se koncentriraju na rad u obrazovanju i kulturi na području Europe, aktivnosti koje promiču suradnju i razmjenu znanja te istraživanja pozicije mladih u društvu. Rok prijave je 1. listopada.
nacionalna_zaklada_za_razvoj_civilnog_drustva_prtscr_copy79561.jpg

Raspisan natječaj iz Fondova EGP-a i Kraljevine Norveške za organizacije civilnog društva

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva raspisala je natječaj u okviru Fondova EGP-a i Kraljevine Norveške. Na natječaj za prijavu projekata pod nazivom "Stvaranje poticajnog okruženja za organizacije civilnoga društva u području promicanja i zaštite ljudskih prava u Hrvatskoj" mogu se prijaviti udruge koje djeluju u području promocije i zaštite ljudskih prava i koje su registrirane u Republici Hrvatskoj. Rok za prijavu je 30. rujna.
bac.png

COLAB natječaj

Balkan Arts and Culture Fund (BAC) poziva projekte na prijavu za novi ciklus osiguravanja financijske podrške. Rok za prijave je 6. rujna.
reach.jpg

Natječaj za projekte za sretniju budućnost djece

Natječaj za projekte za sretniju budućnost djece otvoren je do 1. srpnja, a namijenjen je pojedincima ili užim timovima koji se planiraju profesionalno posvetiti radu na inicijativi koju predlažu za podršku. Financijska sredstva mogu koristiti za naknadu za rad i/ili za drugi trošak projekta. Financijska podrška iznosi 180 tisuća kuna za dvanaest mjeseci.