Novac

reach.jpg

Natječaj za projekte za sretniju budućnost djece

Natječaj za projekte za sretniju budućnost djece otvoren je do 1. srpnja, a namijenjen je pojedincima ili užim timovima koji se planiraju profesionalno posvetiti radu na inicijativi koju predlažu za podršku. Financijska sredstva mogu koristiti za naknadu za rad i/ili za drugi trošak projekta. Financijska podrška iznosi 180 tisuća kuna za dvanaest mjeseci.
act_logo.jpg

Natječaj ACT-a za udruge

Autonomni centar – ACT raspisao je natječaj za usluge udrugama u 2015. godini, a mogu se prijaviti udruge koje rade na području socijalnog zapošljavanja i razvoja društvenog poduzetništva. Prijave se šalju poštom do 10. lipnja.
ministarstvo_kulture_copy67994.jpg

Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava neprofitnim medijima

Ministarstvo kulture raspisalo je javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava neprofitnih medija s ciljem jačanja njihovog kritičkog kapaciteta i društvenog utjecaja. Dodijelit će se pet financijskih podrški u iznosu od 250 tisuća kuna godišnje, pet u iznosu od 170 tisuća kuna godišnje, sedam u iznosu od 70 tisuća kuna godišnje te tri financijske podrške u iznosu od 70 tisuća kuna godišnje za nove medijske projekte. Rok za prijavu u prvi krug je 10. lipnja, a rok za dostavu dopunske dokumentacije 1. rujna.
ministarstvo_kulture_copy26357.jpg

Javni poziv za ugovaranje novinarskih radova u neprofitnim medijima

Ministarstvo kulture raspisalo je poziv za ugovaranje novinarskih radova u neprofitnim medijima s ciljem omogućavanja dodatnog angažmana novinara i novinarki koji nisu u radnom odnosu i dubinskog istraživanja tema od javnog interesa. Rok za prijavu je 1. listopada, a odluka o odabiru bit će objavljena do 26. listopada.
zeleni_pojas.jpg

Zeleni pojas 2015. - otvorene prijave za "zelene" projekte!

INA d.d. je raspisala natječaj za sufinanciranje projekta u području zaštite okoliša i prirode. Program je namijenjen organizacijama civilnog društva, javnim obrazovnim ustanovama, parkovima prirode i dobrovoljnim vatrogasnim društvima u Hrvatskoj. Rok prijave je 31. svibnja.
www_skole_hr.jpg

Natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava projektima udruga u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2015./2016.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta raspisalo je Natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava projektima udruga u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2015./2016. Ministarstvo planira najboljim projektima dodijeliti osam milijuna i 800 tisuća kuna, a natječaj traje do 30. travnja.