Novac

nacionalna_zaklada_za_razvoj_civilnog_drustva_prtscr_copy79561.jpg

Raspisan natječaj iz Fondova EGP-a i Kraljevine Norveške za organizacije civilnog društva

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva raspisala je natječaj u okviru Fondova EGP-a i Kraljevine Norveške. Na natječaj za prijavu projekata pod nazivom "Stvaranje poticajnog okruženja za organizacije civilnoga društva u području promicanja i zaštite ljudskih prava u Hrvatskoj" mogu se prijaviti udruge koje djeluju u području promocije i zaštite ljudskih prava i koje su registrirane u Republici Hrvatskoj. Rok za prijavu je 30. rujna.
bac.png

COLAB natječaj

Balkan Arts and Culture Fund (BAC) poziva projekte na prijavu za novi ciklus osiguravanja financijske podrške. Rok za prijave je 6. rujna.
reach.jpg

Natječaj za projekte za sretniju budućnost djece

Natječaj za projekte za sretniju budućnost djece otvoren je do 1. srpnja, a namijenjen je pojedincima ili užim timovima koji se planiraju profesionalno posvetiti radu na inicijativi koju predlažu za podršku. Financijska sredstva mogu koristiti za naknadu za rad i/ili za drugi trošak projekta. Financijska podrška iznosi 180 tisuća kuna za dvanaest mjeseci.
act_logo.jpg

Natječaj ACT-a za udruge

Autonomni centar – ACT raspisao je natječaj za usluge udrugama u 2015. godini, a mogu se prijaviti udruge koje rade na području socijalnog zapošljavanja i razvoja društvenog poduzetništva. Prijave se šalju poštom do 10. lipnja.
ministarstvo_kulture_copy67994.jpg

Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava neprofitnim medijima

Ministarstvo kulture raspisalo je javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava neprofitnih medija s ciljem jačanja njihovog kritičkog kapaciteta i društvenog utjecaja. Dodijelit će se pet financijskih podrški u iznosu od 250 tisuća kuna godišnje, pet u iznosu od 170 tisuća kuna godišnje, sedam u iznosu od 70 tisuća kuna godišnje te tri financijske podrške u iznosu od 70 tisuća kuna godišnje za nove medijske projekte. Rok za prijavu u prvi krug je 10. lipnja, a rok za dostavu dopunske dokumentacije 1. rujna.
ministarstvo_kulture_copy26357.jpg

Javni poziv za ugovaranje novinarskih radova u neprofitnim medijima

Ministarstvo kulture raspisalo je poziv za ugovaranje novinarskih radova u neprofitnim medijima s ciljem omogućavanja dodatnog angažmana novinara i novinarki koji nisu u radnom odnosu i dubinskog istraživanja tema od javnog interesa. Rok za prijavu je 1. listopada, a odluka o odabiru bit će objavljena do 26. listopada.
zeleni_pojas.jpg

Zeleni pojas 2015. - otvorene prijave za "zelene" projekte!

INA d.d. je raspisala natječaj za sufinanciranje projekta u području zaštite okoliša i prirode. Program je namijenjen organizacijama civilnog društva, javnim obrazovnim ustanovama, parkovima prirode i dobrovoljnim vatrogasnim društvima u Hrvatskoj. Rok prijave je 31. svibnja.