Novac

pokrenilogo_copy10366.png

Pokreni nešto svoje

Čakovečka udruga ACT Grupa predstavila je novi razvojni program potpore poduzetničkim projektima Pokreni nešto svoje te su ujedno i otvorene prijave na natječaj. Prijave za natječaj otvorene su do 12. prosinca do 12 sati.
kune_novac_budzet_banke_foto_to_copy35205.jpg

Poziv nevladinim grassroot organizacijama

Udruga Partnerstvo za društveni razvoj iz Zagreba objavila je 1. rujna 2016. godine poziv za dostavu projektnih prijedloga za podugovaranje u sklopu projekta MEDIA CIRCLE (Broj ugovora IPA/2013/332-758 u sklopu IPA Civil Society Facility (EuropeAid/134613/C/ACT/MULTI)), sufinanciranog od strane Europske unije i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske, za nevladine grassroot organizacije iz Hrvatske. Rok za dostavu prijava produžen je do petka, 7. listopada.
radio_student.png

Natječaj za izradu vizualnog identiteta Radio Studenta

Radio Student vas poziva da se odazovete natječaju za izradu vizualnog identiteta povodom proslave 20 godina rada Radio Studenta. Kao svojevrsna nit vodilja pri izradi koncepta neka vam bude moto Radio Studenta: Radio koji nije za svakoga. Autor ili autorica vizualnog identiteta bit će nagrađen/a s 2500 kuna, a rok za prijave je 2. listopada.
zajednica_odraz.jpg

Natječaj za građanske akcije Naš doprinos zajednici

Četiri regionalne zaklade - partneri Nacionalne zaklade u provedbi Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnoga društva u Republici Hrvatskoj, raspisale su natječaj za građanske akcije Naš doprinos zajednici. Rok za prijavu je 15. listopada, a mogu se prijaviti jednokratne akcije isključivo kroz udruge, zaklade i ustanove (škole, vrtići, domovi umirovljenika i drugi).
kune_novac_budzet_banke_foto_to_copy71682.jpg

Natječaj zaklade Kajo Dadić

Zaklada Kajo Dadić objavila je natječaj Naš doprinos zajednici 2016, za dodjelu financijskih podrški građanskim akcijama.Organizacije koje se mogu prijaviti na natječaj jesu: udruge, zaklade, te ustanove kao što su škole, vrtići, domovi umirovljenika i drugi, a imaju registrirano sjedište djelovanja u jednoj od sljedećih županija: Ličko-senjska, Zadarska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska i Dubrovačko-neretvanska. Rok za prijavu je 15. listopada.
kune_novac_budzet_banke_foto_to_copy89653.jpg

Europski natječaj za prekogranične tekstove/priče

Timovi od najmanje dva novinara iz različitih europskih zemalja mogu se prijaviti na natječaj za istraživanje međudržavnih tema/priča do 27. listopada 2016. do 23.59 sati po briselskom vremenu. To je jedini preostali natječaj za prekogranične priče.
upitnik_679x350_copy51638.jpg

Natječaj za prijavu projekata udruga i zdravstvenih organizacija

Ministarstvo zdravlja, Ministarstvo pravosuđa i Ured za suzbijanje zlouporabe droga Vlade Republike Hrvatske objavili su Natječaj za prijavu projekata/programa udruga/zdravstvenih organizacija u Republici Hrvatskoj za dodjelu financijskih sredstava u okviru raspoloživih sredstava iz dijela prihoda od igara na sreću u području prevencije ovisnosti i suzbijanja zlouporabe droga za 2016. godinu. Rok za prijavu je 9. kolovoza.