Novac

www_skole_hr.jpg

Natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava projektima udruga u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2015./2016.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta raspisalo je Natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava projektima udruga u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2015./2016. Ministarstvo planira najboljim projektima dodijeliti osam milijuna i 800 tisuća kuna, a natječaj traje do 30. travnja.
logo_odraz.gif

Sufinanciranje projekata organizacija civilnoga društva ugovorenih u okviru programa Europske unije

Natječaj se odnosi na udruge koje sudjeluju u svojstvu nositelja projekta ili partnera za projekte ugovorene s Europskom komisijom, provedbenom agencijom ili drugim ugovornim tijelom, u sklopu natječaja i programa koji podržavaju razvoj civilnoga društva na području Hrvatske. Na poziv se mogu prijaviti i ostale organizacije civilnog društva pri čemu će njihovo financiranje ovisiti o raspoloživosti financijskih sredstava. Natječaj je otvoren do 1. prosinca.
kune_novac_budzet_banke_foto_to_copy80092.jpg

HBOR u zajednici/ Dodjela donacija projektima organizacija civilnog društva

"HBOR u zajednici" je natječaj Hrvatske banke za obnovu i razvitak na koji se mogu prijaviti udruge, zaklade, privatne ustanove, socijalne zadruge, pravne osobe vjerskih zajednica ili druge privatne pravne osobe, a kojima je financijska pomoć potrebna za realizaciju projekata koji promiču vrijednosti usmjerene općem dobru i utječu na poboljšanje kvalitete života društvene zajednice. Rok za prijavu je 20. travnja.
kune_novac_budzet_banke_foto_to_copy47126.jpg

Natječaj OTP banke za donacije udrugama

OTP banka d.d. poziva registrirane udruge, klubove i ustanove sa sjedištem u Republici Hrvatskoj da sudjeluju u natječaju za dodjeli donacija aktivnostima koje se provode u 2015. godini. Natječaj je otvoren do 23. ožujka.