Rad

wwf_logo_copy75941.jpg

WWF Adria zapošljava stručnjaka/icu za komunikaciju u Hrvatskoj

WWF Adria traži stručnjaka/icu za komunikaciju za poziciju programskog suradnika u svom timu koji se bavi zaštitom divljih zvijeri. Pozicija je na pola radnog vremena s ugovorom na određeno vrijeme. Rok za prijavu za ovu poziciju je 10. prosinca.
greenpeace.jpg

Voditelj/ica komunikacija na projektu

Greenpeace u Hrvatskoj zapošljava jednu osobu na puno radno vrijeme, u Zagrebu, na određeno vrijeme od 12/2020 do 7/2021. Pošaljite životopis i motivacijsko pismo na engleskom jeziku na icroatia@greenpeace.org do 30. studenog, s naslovom “Communications Officer”.
vcz_copy29681.png

VCZ traži Koordinatora/icu organizacijskog poslovanja

Od Koordinatora/ice se očekuje da proaktivno, angažirano i zainteresirano sudjeluje u upravljanju cjelokupnog poslovanja, redovnog i projektnog, te da kao član jezgre Volonterskog centra podržava i promovira kulturu i vrijednosti centra. Prijava je otvorena do 2. studenog.
wwf_logo_copy75941.jpg

WWF Adria zapošljava stručnjaka za upravljanje rizicima

WWF Adria zapošljava stručnjaka za podršku proaktivnom prepoznavanju rizika, postavljanju planova upravljanja rizicima, te provođenju kvalitativne kontrole našeg rada, kako bismo osigurali da su naši programi zaštite efikasni, uključivi i doprinose kontekstu u kojem se provode.
wwf_logo_copy75941.jpg

WWF Adria zapošljava izvršnu direktoricu ili direktora

Glavni izvršni direktor osoba je koja vodi organizaciju u ostvarivanju njezine vizije, rezultata i utjecaja, jamčeći kontinuirani razvoj WWF Adrije kao ugledne i snažne regionalne organizacije. Rok za prijavu je 9. studenoga.
cee_bankwatch.png

Bankwatch zapošljava

Mreža CEE Bankwatch traži osobu koja bi radila na kampanjama vezanim uz hidroelektrane u regiji. Rok za prijave je 23. rujna.