Rad

posao.jpg

Udruga osoba s cerebralnom i dječjom paralizom traži vozača/icu kombija

Udruga osoba sa cerebralnom i dječjom paralizom objavilo je natječaj za vozača/icu kombija na području Primorsko-goranske županije, u Rijeci, na određeno vrijeme, novootvoreni poslovi. Zaposlenje je na puno radno vrijeme - dvokratno, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti. Prijave do 11. svibnja.
door_logo_vertical_150x135.jpg

DOOR zapošljava starijeg stručnog suradnika/cu!

DOOR je u potrazi za stručnjakom ili stručnjakinjom tehničkog, društvenog ili prirodoslovnog usmjerenja. Poticajna okolina, doprinos razvoju društva, razvoj novih vještina, stručnost i dinamičnost kvalitete su kojima raspolažu i o kojima priželjkuju čitati u vašim prijavama. Rok za prijavu je 26. travnja.
domino.jpg

Natječaj za radno mjesto producenta/ice

Udruga Domino raspisuje natječaj za radno mjesto producenta/ice. Radno mjesto uključuje rad na produkciji festivala Domina (Queer Zagreb, Perforacije, Sounded Bodies) te ostalim programima udruge. Svoju molbu sa životopisom pošaljite najkasnije do 6. travnja na e-mail: udrugadomino@gmail.com
autizam_balon1_inportal_copy20451.jpg

Natječaj za učitelja edukatora rehabilitatora za djecu s autizmom

Centar za autizam Zagreb raspisuje natječaj za učitelja/icu edukator rehabilitator-voditelj/ica skupine na određeno puno radno vrijeme, zamjena za bolovanje i rodiljni dopust; ustrojbene jedinice predškolskog odgoja djece s autističnim poremećajem - jedan izvršitelj. Kandidati trebaju ispunjavati uvjete prema Zakonu o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi. Radno iskustvo nije važno. Prijave do 30. ožujka.