Rad

door_logo_vertical_150x135.jpg

DOOR zapošljava starijeg stručnog suradnika/cu!

DOOR je u potrazi za stručnjakom ili stručnjakinjom tehničkog, društvenog ili prirodoslovnog usmjerenja. Poticajna okolina, doprinos razvoju društva, razvoj novih vještina, stručnost i dinamičnost kvalitete su kojima raspolažu i o kojima priželjkuju čitati u vašim prijavama. Rok za prijavu je 26. travnja.
domino.jpg

Natječaj za radno mjesto producenta/ice

Udruga Domino raspisuje natječaj za radno mjesto producenta/ice. Radno mjesto uključuje rad na produkciji festivala Domina (Queer Zagreb, Perforacije, Sounded Bodies) te ostalim programima udruge. Svoju molbu sa životopisom pošaljite najkasnije do 6. travnja na e-mail: udrugadomino@gmail.com
autizam_balon1_inportal_copy20451.jpg

Natječaj za učitelja edukatora rehabilitatora za djecu s autizmom

Centar za autizam Zagreb raspisuje natječaj za učitelja/icu edukator rehabilitator-voditelj/ica skupine na određeno puno radno vrijeme, zamjena za bolovanje i rodiljni dopust; ustrojbene jedinice predškolskog odgoja djece s autističnim poremećajem - jedan izvršitelj. Kandidati trebaju ispunjavati uvjete prema Zakonu o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi. Radno iskustvo nije važno. Prijave do 30. ožujka.
djeca_leaveourkidsalone.org_copy59202.png

Postani SOS mama / SOS tata

SOS Dječje selo Lekenik i SOS Dječje selo Ladimirevci traže nove SOS mame i tate. Ukoliko vas zanima ovo radno mjesto, prijavite se. Natječaj je otvoren do 10. travnja.
gong_velika_copy57049.jpg

Natječaj za projektnog suradnika/cu

Gong je raspisao natječaj za projektnog suradnika/cu u okviru projekta Mozaik veza. Planirano trajanje rada je 3 mjeseca uz mogućnost produženja na još nekoliko mjeseci tijekom trajanja projekta. Samo najbolje rangirani kandidati bit će pozvani na testiranje i intervju. Prijave pošaljite isključivo e-mailom na adresu ured@gong.hr najkasnije do 23.03.2018. s naslovom poruke Prijava za poziciju projektnog suradnika/ce.
havc_logo.png

HAVC zapošljava

Hrvatski audiovizualni centar raspisao je natječaj za šest različitih radnih mjesta. Prijave traju do 29. ožujka