Rad

udruga_zamisli_logo_copy86990.png

Udruga Zamisli traži koordinatora/icu aktivnosti

Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom Zamisli objavila je natječaj za koordinatora/icu aktivnosti na lokalnoj razini regionalnog Info centra za mlade Zagreb, na određeno – na šest mjeseci uz probni rok od mjesec dana, radi novootvorenih poslova. Rok za prijavu je 24. siječnja.
zelenaistra.jpg

Zelena Istra objavila javni poziv za stručno osposobljavanje

U suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Udruga Zelena Istra iz Pule je raspisala javni poziv za primanje osobe na stručno osposobljavanje na radnom mjestu stručna suradnica/ik na programu Zelenog telefona. Natječaj je otvoren do 5. siječnja.
zagrebpride2017_copy55095.png

Zagreb Pride zapošljava

Zagreb Pride traži motiviranu i odgovornu osobu koja dijeli vrijednosti i principe djelovanja Zagreb Pridea, drži do unaprjeđenja položaja LGBTIQ osoba u Hrvatskoj te je tom cilju spremna doprinijeti svojim znanjima na područjima zagovaranja prava LGBTIQ osoba, s posebnim naglaskom na istraživanja i edukacije. Natječaj za programskog asistenta/asistenticu otvoren je do 1. prosinca.
upitnik_679x350_copy47730.jpg

Natječaj za posao - Hrvatski pravni centar

Hrvatski pravni centar objavio je natječaj za obavljanje poslova Savjetnika/savjetnice ili stručnog suradnika/suradnice za financijsko poslovanje neprofitne organizacije. Prijave do 12. listopada.
status_m.jpg

Status M zapošljava!

Organizacija Status:M traži osobu za mjesto financijskog/e administratora/ice. Prijave do 24. rujna.
vcz.png

VCZ zapošljava voditelja/icu edukacijskih projekata i programa

Volonterski centar Zagreb zapošljava voditelja/icu edukacijskih programa i projekata te traže inovativnu, proaktivnu, odgovornu osobu koja poznaje civilni sektor te ima iskustva u radu s volonterima i njihovoj koordinaciji. Početak rada je studeni na godinu dana uz šest mjeseci probnog roka.
sindikat_biciklista.jpg

Sindikat biciklista traži vanjske suradnike

Udruga Sindikat biciklista traži vanjske suradnike iz područja prometa, prostornog planiranja i prava na projektu Dijalog o mobilnosti u Zagrebu. Prijave traju do 11. kolovoza.
iro.logo.gif

Voditelj/ica financija u IRO-u

Institut za razvoj obrazovanja raspisao je natječaj za voditelja/icu financija. Svi kandidati i kandidatkinje koji ispunjavaju uvjete natječaja mogu se prijaviti do 31. kolovoza putem e-maila.