Rad

wwf_logo_copy59904.jpg

WWF Adria traži konzultanta/konzultanticu

WWF Adria raspisao je natječaj za konzultanta/icu za Rights Based Approach & Gender mainstreaming u sklopu projekta Zaštićena područja za prirodu i ljude. Natječaj traje do 10. srpnja, a svi kandidati koji zadovoljavaju uvjete mogu poslati prijavu putem e-maila.
upitnik_679x350_copy73184.jpg

Voditelj/ica radne terapije

Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije traži voditelja/icu (2) radne terapije na puno radno vrijeme. Na natječaj se možete prijaviti do 13. lipnja.
cover_tff_bruketa_zinic.jpg

Volontiranje na Tabor Film Festivalu

Tabor Film Festival poziva sve zainteresirane volontere da se priključe i sudjeluju u realizaciji 14. izdanja festivala koji će se održati u dvorcu Veliki Tabor od 7. do 10. srpnja, što je izvrsna prilika za skupiti dragocjeno iskustvo i upoznati nove ljude. Prijave su moguće do 20. lipnja.
ivana_p_prosvjed_izbjeglice_copy77394.jpg

Socijalni radnik/ca

Isusovačka služba za izbjeglice (Jesuit Refugee Service - JRS) vjerski je utemeljena neprofitna organizacija s misijom pratiti, služiti i zagovarati prava izbjeglica i drugih prisilno raseljenih osoba. Organizacija djeluje zagovarajući dostojanstveno i pravedno postupanje prema izbjeglicama, uz poštivanje temeljnih ljudskih prava i prava na pravičan postupak dobivanja međunarodne zaštite (azila). JRS objavljuje oglas za prijam na radno mjesto socijalnog radnika (m/ž). Prijave do 18. svibnja.
cci.png

Trener/Koordinator volontera (M/Ž)

Centar za civilne inicijative objavljuje natječaj za radno mjesto: Trener-ica/Koordinator-ica volontera. Natječaj je otvoren do 11. travnja u 17 sati.