Rad

znak_i_logo_sssh_1_copy45432.jpg

Stručni suradnik/ca za projekte u SSSH

Savez samostalnih sindikata Hrvatske otvorio je natječaj za radno mjesto stručnog suradnika/ce za projekte, koji će raditi na provedbi ESF projekta "EDUCA - Novi sustav sindikalnog osposobljavanja". Natječaj je otvoren do 1. srpnja.
bf874070a6abf5fcf50550d60c1a9c09_l.jpg

K-Zona u potrazi za ekonomistom/icom

Udruga Prostor rodne i medijske kulture K-Zona objavila je natječaj za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa. Prijave su otvorene do 30. lipnja.
autonomni_centar_act_prstcr.jpg

ACT Grupa traži koordinatora/icu Programa zelene ekonomije

ACT Grupa traži koordinatora/icu Programa zelene ekonomije za stalni radni odnos. Program obuhvaća ekološku poljoprivredu, zeleno ugostiteljstvo, održivo gospodarenje otpadom, zelenu i pravednu trgovinu te razvoj eko-proizvoda. Rok za podnošenje prijava je 17. svibnja do 23 i 59 sati.
hfs1.gif

Hrvatski filmski savez traži tajnika/tajnicu

Hrvatski filmski savez raspisao je natječaj za radno mjesto tajnika/tajnice, a mogu se prijaviti osobe s pet godina iskustva u audiovizualnoj djelatnosti ili na rukovodećim poslovima uz ispunjene ostale uvjete. Natječaj traje do 25. svibnja, a prijave se dostavljaju na adresu Hrvatskog filmskog saveza ( Tuškanac 1).
udruga_roda.jpg

Voditelj/ica ureda udruge RODA

Udruga RODA raspisala je natječaj za radno mjesto voditelja/ice ureda na određeno vrijeme, do povratka zaposlenice s roditeljskog dopusta. Natječaj je otvoren do 17. travnja.