Rad

upitnik_679x350_copy81540.jpg

Javni poziv za procjenitelja/icu građanskih akcija

Zaklada Kajo Dadić poziva sve zainteresirane osobe sa znanjem u području procjenjivanja projekata organizacija civilnoga društva da se prijave za procjenitelja/icu građanskih akcija. Na poziv se mogu prijaviti zainteresirane osobe s područja pet županija: Ličko-senjske, Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske. Prijave do 31. ožujka.
lgbti_ravnopravnost_na_radnom_mjestu_vizual.jpg

Javni poziv - pružanje usluge održavanja predavanja

Udruga Zora poziva da se podnesu ponude za predmet nabave pružanje usluge održavanja predavanja podijeljenu na grupe nabave kako slijedi, a u sklopu projekta LGBTI ravnopravnost na radnom mjestu. Javni poziv je otvoren do 29. ožujka.
pogon_logo.jpg

Voditelj - koordinator/ica programskih aktivnosti

Ustanova POGON – Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade raspisuje jani natječaj za radno mjesto voditelja - koordinatora/ice programskih aktivnosti. Natječaj je otvoren do 10. ožujka.
udruga_roda_copy55436.jpg

Roda traži voditelja/icu ureda

Posao uključuje vođenje brige o planiranju, organiziranju i izvršavanju svih uredskih aktivnosti udruge Roda. Prijave su otvorene do 10. ožujka.
large_logo_cms_copy34549.png

CMS zapošljava

Centar za mirovne studije zapošljava osobu na puno radno vrijeme kroz mjeru stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa. Rok za slanje prijava je 7. ožujka.
civilno_drustvo_istra_02.jpg

Procjenitelj/ica građanskih akcija

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva poziva osobe sa znanjem procjenjivanja projekata da se prijave za procjenitelja/icu građanskih akcija. Prijave su otvorene do 15. ožujka.
posao.jpg

Šibensko-kninska županija: Besplatno savjetovanje i osposobljavanje nezaposlenih

Korz projekt AHA- Ad Hoc Asistencija obiteljima koji provodi Organizacija za građanske inicijative s udrugom Žena iz Drniša, Centrom za rehabilitaciju Fra Ante Sekelez i Šibensko-kninskom županijom, provode se besplatne usluge savjetovanja za nezaposlene. Omogućit će se osposobljavanje 20 osoba koje skrbe o ovisnom članu obitelji. Osposobljavanje se odnosi na zanimanja gerontodomaćin/ca, njegovatelj/ica, dadilja, zavarivač/ica, vozač/ica viličara i kuhar/ica.