Foto galerija

Poštujte Zakon o zaštiti životinja!

Zakon o zaštiti životinja stupio je na snagu još daleke 2007. godine, a devet godina kasnije situacija je alarmantna, što pokazuje i slučaj Dubrovnika.

Zagreb dobiva studio ulične umjetnosti

Prvi studio ulične umjetnosti, Street Art Studio Lapo Lapo otvara se danas u središtu Zagreba, kao svojevrsni atelier otvorenog tipa i platforma za nezavisnu i inovativnu umjetnost.

Tu pored nas - beskućnici/e

Ponekad vidljivi, ponekad potpuno neprimijećeni. Ali tu su, pored nas. Oni su beskućnici i beskućnice. Pogledajte ih u ovoj virtualnoj izložbi.

Jedemo plastiku koju bacamo

Splićane su ovog petka na ribarnici uz frišku ribu dočekala i dva stola prepuna smeća i to morskog, dio otpada koji je udruga Sunce prikupila na plaži Zaglav na Visu.

22 tisuće cipela marširale za klimu

Otkazani veliki marš uoči početka UN-ovih klimatskih pregovora u Parizu ipak se dogodio. Umjesto ljudi marširalo su tisuće njihovih cipela, uključujući i one Ban Ki-moona i pape.

Ljepote Jemena

Jemen uglavnom poznajemo kroz prizmu rata i sukoba. Drugu stranu Jemena i ljepote koje treba sačuvati donose fotografije Jonathona Collinsa.

Warning Labels

Ništa manje maligne pojave u društvu od pušenja također zaslužuju natpise upozorenja, ukazuje Pero Mrnarević originalnom akcijom u Zagrebu.

Tuđe haljine

Čega se sjećamo, a što je ostalo u kontra kadru kojeg nema u našem pamćenju?