Foto galerija

Stari uče mlade

Tridesetak zainteresiranih okupilo se u subotu na poljoprivrednom imanju kaštelanskog težaka i prisustvovalo prvoj radionici projekta Stari uče mlade na temu povrtlarstva i voćarstva.

Palmira - daleka i sama

Od ulaska ISIL-a u Palmiru prije dva dana nema vijesti o tome što se događa s tim drevnim antičkim gradom. Pogledajte kako je Palmira izgledala 2007. kada smo je posjetili.

"Putujuća izložba" na šestom peronu

Glavni željeznički kolodvor u Zagrebu ovog je vikenda na dva dana postao dom ulične umjetnosti te na jednom mjestu okupio sve generacije.

Prvo izdanje festivala ilustracija

U zagrebačkoj galeriji Greta večeras u 19 sati otvara se prvo izdanje 36 MOUNTAINS festivala ilustracije. Pogledajte neke od ilustracija koje sudjeluju na izložbi!

Knjiga za van

Uoči Festivala europske kratke priče, na zagrebačkom je Zrinjevcu organizirano veliko zajedničko čitanje. Kako je izgledalo čitanje na travi, pogledajte na fotografijama Martine Kenji.

Tvornice radnicima!

Udruženje KURS iz Beograda, u organizaciji kustoskog kolektiva [BLOK], izradio je mural u tvornici ITAS Prvomajska u Ivancu kako bi se tako uključio u radničku borbu i doprinio njenom osnaživanju.

I bike Budapest!

Sindikat biciklista sudjelovao je na biciklističkoj paradi u Budimpešti i pridružio se tisućama sudionika koji su slavili uspjeh vezan za poboljšanje uvjeta za bicikliranje.

Patka za "Beograd na vodi"

Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd jučer je održala prosvjed kako bi vlasti i javnosti pokazala da se ne slažu s realizacijom projekta kojim bi profitirao privatni investitor na teret građana.

Neponovljiva rijeka Ombla!

Uči današnje javne rasprave o gradnji hidroelektrane na rijeci Ombli, aktivisti su poveli građane Dubrovnika na Golubov kamen da se uvjere u neponovljiv krajolik koji stvara ta rijeka.