Foto galerija

Zagreb solidarno uz Orlando

U mislima s obiteljima, prijateljima i prijateljicama poginulih, žrtvama homofobije i transfobije u Orlandu jučer su okupljeni ispred Mimare poslali poruku ljubavi i solidarnosti.

U obranu Roga

Iza ponoći su u Društveni centar Rog ušli bageri s osiguranjem koje je poslala ljubljanska gradska uprava s ciljem nasilnog rušenja i preuzimanja prostora.

Hrvatska može bolje!

Da Hrvatska želi bolje od onog što ima danas, i u vlasti i u obrazovanju, osim u Zagrebu, pokazali su građani i građanke i u nizu drugih gradova širom zemlje, ali i u inozemstvu.

Dizajn u službi građana

Hrvatski dizajneri u akciji naziv je inicijative oko koje su se okupili domaći grafički dizajneri kako bi svojim plakatima iskazali podršku Cjelovitoj kurikularnoj reformi.

Koprivnica i bicikli vole se javno

Koprivnica nastavlja opravdavati titulu "najbiciklističkijeg grada Hrvatske", od ovoga su tjedna čak i žardinjere za cvijeće u obliku tog najodrživijeg prijevoznog sredstva.

Tržište jada

Posljednjih deset godina iz Hrvatske je emigriralo više od 110 tisuća ljudi, a od početka krize oko 80 tisuća. SSSH je pozvao građane da dođu na Zrinjevac i donesu cipele onih koji su otišli.

Stigle klupe!

Na inicijativu 1POSTOZAGRAD na okretištu kod Savskog mosta postavljene su klupe. Time je terminal s iznimno velikom frekvencijom korisnika po prvi put opremljen klupama.

Za novi park u Jurkovićevoj

Platforma 1POSTOZAGRAD u suradnji s programom Seminar za hodače pokrenula je inicijativu da se sada zapuštena zelena površina u Jurkovićevoj ulici pretvori u novi javni park.

Sarajevske ruže

Sarajevske ruže su jedinstveni spomenici na opsadu glavnog grada BiH i stradanja stanovnika Sarajeva tijekom jedne od najtragičnijih epizoda u povijesti grada.