Foto galerija

Hard Cro: Bicikl, 1400 km, 5 dana

1400 km u pet dana na biciklu od Prevlake, preko Savudrije i Sv. Martina na Muri, do Iloka: Ne propustite fotoreportažu Gorana Zeca, jednog od sudionika prvog Hard Cro ultramaratona.

Čiji grad? Naš grad!

U subotu se na ulicama Beograda okupilo više desetaka tisuća ljudi zahtijevajući smjene i kažnjavanje odgovornih za rušenje u Savamali i ugrožavanje sigurnosti i slobode kretanja.

Javna palma u Zagrebu

Martićeva ulica drvored ima od 2009. godine, a od tada do danas, u jednom od prostora planiranih za stablo, ono nikad nije posađeno.

Zagreb solidarno uz Orlando

U mislima s obiteljima, prijateljima i prijateljicama poginulih, žrtvama homofobije i transfobije u Orlandu jučer su okupljeni ispred Mimare poslali poruku ljubavi i solidarnosti.

U obranu Roga

Iza ponoći su u Društveni centar Rog ušli bageri s osiguranjem koje je poslala ljubljanska gradska uprava s ciljem nasilnog rušenja i preuzimanja prostora.

Hrvatska može bolje!

Da Hrvatska želi bolje od onog što ima danas, i u vlasti i u obrazovanju, osim u Zagrebu, pokazali su građani i građanke i u nizu drugih gradova širom zemlje, ali i u inozemstvu.

Dizajn u službi građana

Hrvatski dizajneri u akciji naziv je inicijative oko koje su se okupili domaći grafički dizajneri kako bi svojim plakatima iskazali podršku Cjelovitoj kurikularnoj reformi.

Koprivnica i bicikli vole se javno

Koprivnica nastavlja opravdavati titulu "najbiciklističkijeg grada Hrvatske", od ovoga su tjedna čak i žardinjere za cvijeće u obliku tog najodrživijeg prijevoznog sredstva.

Tržište jada

Posljednjih deset godina iz Hrvatske je emigriralo više od 110 tisuća ljudi, a od početka krize oko 80 tisuća. SSSH je pozvao građane da dođu na Zrinjevac i donesu cipele onih koji su otišli.