Pritisak odozdo

nismosame_udruga.jpg

Okrugli stol o projektu Nisi sama – ideš s nama

Okrugli stol o projektu "Nisi sama – ideš s nama", kojem je cilj podizanje svijesti i uvođenje socijalne usluge taksi prijevoza oboljelih na kemoterapiju u sustav, održat će se u utorak, 17. rujna, u ZG Forumu, Gajeva 27, Zagreb, od 10,30 do 12 sati.
ormaric_razmjene_zelenaakcija.png

Trokrilni ormarić razmjene

U subotu, 21. rujna, svoja vrata otvara "Trokrilni ormarić razmjene", pop-up društveni centar u centru Zagreba!
tribina_cakovec.png

Tribina u Čakovcu: Organiziranjem do boljih radnih uvjeta

Udruga Zora i Hrvatski centar za radničku solidarnost u subotu, 21. rujna, zajednički organiziraju javnu tribinu pod nazivom "Organiziranjem do boljih radnih uvjeta" o metodama borbe i mogućnostima organiziranja u tekstilnoj i kožarskoj industriji. Početak tribine će biti u 18:00 sati u Zgradi Scheier na 1. katu u dvorani Zrinski u Čakovcu.
Ilustracija: M.K.

Sajam razmjene sjemena u Kninu

Prvi Sajam razmjene sjemena u organizaciji ekološke udruge "Krka" održat će se u subotu, 28. rujna, s početkom u 16 sati u dvorani studentskog doma u Kninu, na adresi Petra Krešimira IV, br. 30. Svi događaji su otvoreni i besplatni za javnost.
grahpoljak_sjeme_mk.jpg

ZMAG prezentira Društvenu banku sjemena u Splitu

Prezentacija projekta prve i jedine Društvene banke sjemenja u Hrvatskoj održat će se u organizaciji udruga Permakultura Dalmacija i ZMAG uz podršku Gradske knjižnice Marka Marulića u Splitu, u Gradskoj knjižnici u srijedu, 28. kolovoza, u 18 sati.
falis_2.jpg

FALIŠ ide dalje

U Šibeniku 4. rujna počinje sedmo izdanje Festivala alternative i ljevice – FALIŠ na kojem će se i ove godine okupiti brojni povjesničari, pisci, sociolozi i filozofi iz cijele Europe s namjerom da odgovore na neka od ključnih društvenih pitanja.