Pritisak odozdo

Foto: M.K.

CONNECT FORUM - Susret poljoprivrednika i ugostitelja

Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA i ove godine organizira CONNECT FORUM - Susret predstavnika ugostiteljskog sektora i poljoprivrednih proizvođača s ciljem međusobnog povezivanja i organiziranja na tržištu te uspostave kanala prodaje i nabave. Forum će se održati 7. prosinca (srijeda) s početkom u 10 sati u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje u Čakovcu, Bana Josipa Jelačića 22B (bivša vojarna) u Multimedijalnoj dvorani (prizemlje, lijevo).
direktna_demokracija.jpg

Demokracije: dobre, loše, zle?

Rasprava Demokracije: dobre, loše, zle? održat će se u četvrtak, 8. prosinca u 11 sati, u prostoru Sindikata znanosti (Florijana Andrašeca 18a/ I kat, Zagreb). Uvodno će temu predstaviti Danijela Dolenec, docentica na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.
privredniktribine.jpg

Sloboda javnog govora u demokratskoj Hrvatskoj

Srpsko privredno društvo Privrednik i Vijeće srpske nacionalne manjine Grada Zagreba pozivaju na tribinu Sloboda javnog govora u demokratskoj Hrvatskoj koja će se održati u utorak, 6. prosinca, u 18 sati u Privrednikovom domu, prvi kat, Preradovićeva 18, Zagreb.
permak.jpg

Susjedovanje: urbana i bioregionalna permakultura

Članovi udruge Hrvatska permakultura predstavit će svoj rad i prilike za uključivanje praktičarki i praktičara permakulture u projekte i programe Udruge u utorak, 6. prosinca, u MAMA-i (Preradovićeva 18, Zagreb) s početkom u 18 sati.
Foto: T.O.,  Arhiva

Prosvjed: Zadržimo liječnike u Hrvatskoj

Potaknuti trenutnom situacijom i odlukama Ministarstva zdravstva, mladi liječnici u Hrvatskoj odlučili su organizirati prosvjed u subotu, 3. prosinca, u simbolično vrijeme 11:55 sati (pet do 12) ispred Ministarstva zdravstva u Zagrebu.
00001.jpg

Nesigurne intervencije: LGBTIQ korisnici u narodnim knjižnicama

Okrugli stol Nesigurne intervencije: LGBTIQ korisnici u narodnim knjižnicama održat će se u petak, 2. prosinca, u net.kulturnom klubu MaMa, Preradovićeva 18, Zagreb, u 18 sati, kao teorijsko-diskurzivni aspekt istoimenog umjetničko-istraživačkog projekta Galerije Prozori, Knjižnice S. S. Kranjčevića.