Pritisak odozdo

permak.jpg

Susjedovanje: urbana i bioregionalna permakultura

Članovi udruge Hrvatska permakultura predstavit će svoj rad i prilike za uključivanje praktičarki i praktičara permakulture u projekte i programe Udruge u utorak, 6. prosinca, u MAMA-i (Preradovićeva 18, Zagreb) s početkom u 18 sati.
Foto: T.O.,  Arhiva

Prosvjed: Zadržimo liječnike u Hrvatskoj

Potaknuti trenutnom situacijom i odlukama Ministarstva zdravstva, mladi liječnici u Hrvatskoj odlučili su organizirati prosvjed u subotu, 3. prosinca, u simbolično vrijeme 11:55 sati (pet do 12) ispred Ministarstva zdravstva u Zagrebu.
00001.jpg

Nesigurne intervencije: LGBTIQ korisnici u narodnim knjižnicama

Okrugli stol Nesigurne intervencije: LGBTIQ korisnici u narodnim knjižnicama održat će se u petak, 2. prosinca, u net.kulturnom klubu MaMa, Preradovićeva 18, Zagreb, u 18 sati, kao teorijsko-diskurzivni aspekt istoimenog umjetničko-istraživačkog projekta Galerije Prozori, Knjižnice S. S. Kranjčevića.
pravonakvart.jpg

Tribina: Pravo na Kvart

Tribina Pravo na kvart održat će se u petak, 2. prosinca, u prostorijama Mjesnog odbora Trnjanska Savica u Zagrebu, s početkom u 19,30 sati.
selimo_rodu.png

Kampanja #SelimoRodu

Udruga Roda pokrenula je na Indiegogo platformi 21. studenog crowdfunding kampanju #SelimoRodu. Kampanjom Roda želi prikupiti sredstva potrebna za uređenje Rodina gnijezda, novog prostora djelovanja udruge u Zagrebu. Kampanja traje do 12. prosinca.
moje_mjesto_u_zajednici.jpg

Trešnjevka sjever – modeli građanske participacije

Udruga K-zona predstavit će 30. studenog s početkom u 12 i 30 sati, u vijećnici (prostorija 301) na adresi Park Stara Trešnjevka 2, iskustva i rezultate akcije namijenjene povećanju participacije građanki i građana u razvoju lokalne zajednice na Trešnjevci sjever.