Video gerila

Foto: Stop specizmu

Zatočeništvo kao zabava

Izložba i fotografiranje s "egzotičnim" vrstama, zmijama i gušterima, u Westgate-u, pretvara zatočeništvo u profitabilnu "zabavu". Nečijih par minuta "zabave" drugima znači doživotno zatočeništvo.
Mladen Čižmek, Screenshot

Sezonski radnici u turizmu

Novi video udruge BRID (Baza za radničku inicijativu i demokratizaciju) problematizira uvjete sezonskog rada u turizmu. Upravo su za sezonske radnike karakteristični nesigurni oblici rada.
T. Milun, Screenshot

Poruka nastavnicima - budimo hrabriji

"Profesorska struka nikad nije bila ovako potcijenjena. Nikada nije bilo teže biti profesor nego danas. Budimo hrabri i preuzmimo odgovornost", poziva kolege Toni Milun.
9.tcu_vizual_web_final_960x750.jpg

Upoznajte dobitnike Maslačka znanja

Priče dobitnika mogu svima poslužiti kao inspiracija, primjer i ohrabrenje da zakorače u svijet učenja te sebi otvore nove perspektive i mogućnosti.
PrtScr

Zeleni izleti - mali koraci za održivo društvo

Kakvi su to zeleni izleti i kako pridonose izgradnji održivog društva, pogledajte u videu splitske udruge Sunce. Početkom nove školske godine započinje i nova sezona izleta, najavljuju.
good_copy84236.jpg

Naučimo biti veliki

Pogledajte video spotove nastale u sklopu kampanje za sustavno i kvalitetno uvođenje građanskog odgoja i obrazovanja u škole pod nazivom "Naučimo biti veliki".
Foto: ScreenShot

Nova pjesma za spas Jadrana

Pogledajte i poslušajte što nastane kada Saša Antić (TBF), YURI (Stillness), Kid Rađa i Meri Cetinić udruže glasove i pridruže se borbi protiv eksploatacije nafte u Jadranu.
nemam_pojma.png

Nemam pojma

Kao apsolutna početnica, autorica za završni rad odabire razgovarati sa svojom majkom, umirovljenicom koja se cijeli radni vijek bavila obrazovanjem odraslih.