Vijesti

Foto: Nismo same

U kampanji Nisi sama – ideš s nama prikupljeno više od 120 tisuća kuna

Tijekom mjesec dana crowdfunding kampanje, u organizaciji udruge Nismo same i uz podršku Zaklade Solidarna, prikupljeno je 120.573,46 kn što će osigurati najmanje 1200 besplatnih povratnih prijevoza taksijem do bolnice i natrag za žene oboljele od raka tijekom kemoterapije u gradu Zagrebu.
Foto: Dregermajster Crew

Dijelimo ulaznice za veliki povratak legendarnih Dregera!

Puno je vremena prošlo od zadnjeg koncerta Dregermajster Crewa koji se ponovno odlučio okupiti, popiti koji konjačić, istretirati preparate i počastiti pučanstvo novim spektaklom. Sve to dogodit će se u zagrebačkom klubu Boogaloo 4. svibnja. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 25 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu. Najbržim čitateljima/cama dijelimo dva puta po jednu ulaznicu.
Foto: Greenpeace

Poruka Ćoriću: Hrvatska energetika zaostaje u pogledu korištenja sunčeve energije

Aktivisti Greenpeacea danas su ispred zgrade u kojoj se nalazi Ministarstvo zaštite okoliša i energetike raširili 6-metarski transparent upućen ministru Tomislavu Ćoriću. Poruku da Hrvatska zaostaje u pogledu korištenja sunčeve energije pojačali su velikim satom-budilicom, simbolično namještenim na 5 do 12, te pozvali na hitan otklon od fosilnih goriva prema obnovljivim izvorima energije.