Vijesti

Stray Dog, Foto: R. Pavić

Koncert: Stray Dog i J. R. August dolaze u zagrebački Sax, osvojite ulaznice!

Dušan Strajnić, poznatiji kao Stray Dogg ili Dukat Stray, nakon malo više od godinu dana i jednog od najzapaženijih koncerata na kantautorskoj sceni u 2016.  u Lisinskom, ovaj četvrtak u sklopu hrvatske turneje stiže u Sax sa svojim "starim suborcem" J. R. Augustom. Najbržim čitateljima/cama dijelimo dva puta po jednu ulaznicu. Ulaznice su osvojili Žana Plažanin i Sandro Krašić.
Foto: Zoran Grozdanov

Društvo jednakih šansi: Uspjeh djece na temelju sposobnosti, ne konteksta u kojem žive!

Danas, na svjetski Dan socijalne pravednosti, članovi udruge Centar za kulturu dijaloga i udruge Šarolija, na riječkome Korzu lijepili su naljepnice s podacima Unicef-ovog istraživanja o siromaštvu djece iz 2015., kako bi ukazali na sve veće socijalno raslojavanje najmlađih pripadnika našega društva i potakli na jačanje društva jednakih šansi u kojem sva djeca imaju priliku za uspjeh na temelju svojih sposobnosti, a ne konteksta u kojem žive.
good_vibrations_goo.jpg

Dijelimo ulaznice: Razvrat i gastro užitci na Goodoulash Vibrisku!

Iza Goodoulash Vibriska krije se suradnja koncertnog programa Good Vibrations i Goulash Disko festivala koji je već godinama sinonim za tulum bez granica u uživanju svega onoga što vole mladi i što život pruža. Ovaj klupski hibrid 22. veljače u Vintage donosi najbolje od oba programa! Karte po pretprodajnoj cijeni od 30 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) ili Vintageu/Kavezu (Savska 160)! Na dan koncerta karte cijena je 40 kuna. Najbržim čitateljima/cama dijelimo ulaznice!