egofree_festival_2019_cover.jpgČetvrto izdanje Egofree festivala donosi bogat program glazbenih događanja, radionica, izlagača rukotvorina i popratnih sadržaja na Tursku kulu 26., 27. i 28. travnja. Ove godine svrha festivala je prikupljanje sredstava za udrugu Sindrom Down-21. Na tri različita glazbena floora pronaći će se glazbe za svačiji ukus, od elektronike preko koncerata do vinyla – glavna pozornica Čudesna šuma, druga pozornica Kula o' cvića i treća Vinylivada.

Headlineri ovogodišnjeg izdanja Egofree festivala na glavnoj pozornici Čudesna šuma su u subotu Kozmodrum i Grapevine babies s početkom u 19h, i u nedjelju Jan Kinčl&Regis Kattie s početkom u 20h. Kula o' cvića je rezervirana za techno i house tonove brojnih DJ-eva lokalne i šire zajednice, a Vinylivada za nostalgične note rock i blues glazbe.

U nedjelju s početkom u 12h na glavnoj pozornici će i članovi udruge Sindrom Down-21 održati svoj glazbeni program. Također, sa raznoraznim radionicama sudjeluju brojne splitske udruge i pojedinci - Info zona, Kam-Hram, Ubijmo dosadu, Yoga&Art House, Maja facepaint, Slack Split, Kreator zabave i mnogi drugi. Uz šank, gastro užitke će omogućiti restaurant DeBelly, Luda kuća i Este bar.

Sve informacije i objave pratite na fb stranici i eventu festivala.