unnamed_copy36127.jpgTrans Aid slavi peti rođendan! U petak, 24. veljače u 20 sati, dođite u Jiggy bar (Brozova 48, Zagreb) na kviz, tortu, ples i druženje s jednorozima. Nakon što na buvljaku TRANSmjena dobara nabavite outfit, spremni_e ste uskočiti u cipelice i pasti u rođendanski TRANS na plesnom podiju!

Ako ste jedni_e od onih koji_e na podij ne bi ni pod razno, uopće nema veze, sigurno ćete razgibati moždane vijuge uz super zabavni Trans_Inter_aktivni kviz i usrećiti okusne pupoljke slavljeničkom tortom. A i upoznat ćete puno slatkih jednoroga!

Ovako će to (ili bi barem trebalo) izgledati:

20.00-21.00
Okupljamo se. Prilikom ulaska bacite pogled da utvrdite koga poznajete, a koga želite upoznati. Javite se i Trans Aid ekipi, ćaskanje im dobro ide.

21.00-22.00
Vrijeme za Trans_Inter_aktivni kviz. Pop kultura vam je u malom prstu? Ne stojite loše ni s aktivizmom za prava TIRV osoba? Samo jako volite kvizaško uzbuđenje? Sve su to legitimni razlozi za prijavu na kviz koji će voditi Colinda Evangelista iz House Of Flamingo. Okupite tim (najviše 4 osobe) i prijavite se do 22. veljače na info@transaid.hr. Nagrada je dosta dobra: sudjelovanje u Trans Aid kampu u 9. mjesecu u Rovinju.

22.00-23.30
Sad smo veći spremni_e za bacanje brige na veselje i puhanje svjećica na krasnoj rođendanskoj veganskoj torti. Prije i nakon što ju pojedemo, zabavljat ćemo se na ovom plesnom podiju s početka priče. Rasplesat će vas i raspjevati bend TransformeRI!

23.30-3.00
Zna se da pravi tulum započinje kad DJ-evi i DJ-ice stanu za pult, a kad kažemo da se radi o ZbeLe Na Tronu, svima je sve jasno. Zbeletronova Iva i DJ Vanja tu su da rasplešu sve inter, rodno nebinarne, trans, bi, lez, gej osobe, jednoroge i ostala mitska bića.

Razloga je više nego dovoljno, zabilježite u rokovnike datum (i atendanje eventa će koristiti) i uletite u pravu groznicu TRANS večeri!