ateatar.jpgPremijera kazališne predstave Anafilaksa, ujedno i svečano otvorenje nezavisnog kazališta A teatar, novog projekta akademske glumice i redateljice Ane Merlin, održat će se 18. prosinca u 20 sati na sceni Vidra.

Kazališna predstava Anafilaksa, autorsko djelo Ane Merlin, interaktivna je i multimedijska drama s komičnim elementima, inspirirana stvarnim događajem, koja priča istinitu priču o mladoj ženi Irmi koja je nadišla povredu i bol nastalu zbog narušenog zdravlja i prihvatila sebe onakvom kakva jest. Ona je doživjela svoju katarzu.

Hoćemo li je, družeći se s njom u kazalištu, doživjeti i mi?

"Nakon dvadeset godina samostalnog kazališnog djelovanja odlučila sam se za još samostalniji rad. U svojem novom kazalištu na scenu ću postavljati svoja autorska djela. Moji su tekstovi i drame inspirirane istinitim događajima i stvarnim osobama i već samim time za mene imaju veliku snagu. Zanima me živo tkivo svakodnevnog života, ali na svim razinama postojanja. Zanima me snaga kojom nadilazimo svoju i tuđu glupost, bolest i strah. Zanima me katarza! Takva mi je umjetnost izazov i osjećam da me vodi u interaktivan i još neposredniji odnos s publikom, odnos koji postaje ljekovit", kaže autorica.

Za više informacija o predstavi i ulaznicama kliknite ovdje.