benefit_pank_anarhosajam.jpgBenefit pankčina za Anarhistički sajam održat će se 24. ožujka s početkom u 22 sata u Reci:Klaonici uz bendove Namet, ILL Wind, Path of Cestoda te Foreigners Everywhere. Minimalna donacija iznosi 25 kuna, a sav prikupljeni novac ide za pokrivanje troškova Anarhističkog sajma.

Namet je zagrebački blekelizirani crust punk. Nakon lagane apstinencije od live izvedbi, vraćaju se luđi no ikad. Očekujmo švedsku školu rifova, d bit razaranje i basno lupkanje nemila i nedraga!

ILL WIND s druge strane praši melankoličan i energičan punk rock. Četverac je inspiriran jednako emotivnom post hc pričom koliko i sirovom pankčinom. 

Path of Cestoda su jedan od prvih koncerta svirali upravo u "staroj Klaonici". I dalje je riječ o mračnog hardkor priči koji na momente graniči s neokrastom!

Foreigners Everywhere ostaju za sam kraj večeri. Opuštena plesna aktivističko dub pank brija. Inspirirani su jednako anarhizmom i punky reggae trenutkom! Ovi momci s plejera i synthova rokaju kombinaciju punkčine, duba i elektronike! 

Više o događaju pročitajte ovdje.