frooom_sinj_napredna_sa_snimanja_2017.jpgBacači Sjenki, pozivaju redatelje/redateljice, dramaturge/dramaturginje, glumice/glumce, montažerke/montažere, snimateljice/snimatelje, vizualne i novomedisjke umjetnike/umjetnice te ostale filmske radnike/radnike i entuzijaste na besplatno stručno usavršavanje u vođenju radionica i programa medijskog i filmskog opismenjavanja. Usavršavanje se održava 4. i 5. travnja u Pogonu u Zagrebu.

Tijekom radionice (stručnog usavršavanja) polaznici će proći osnovne pedagoške metode Bacača Sjenki (interaktivnost, majeutiku, zaigranost, izmještanje pogleda, reciklažu stvarnosti i druge) te će imati prilike usavršiti znanja koja već posjeduju u pedagoškom prenošenju filmskog i medijskog stvaralaštva.

Uz kratki životopis potrebno je poslati i motivacijsko pismo. Broj polaznika je ograničen na 16 i prijave se primaju do popunjenja kapaciteta. INFO o radionici i prijave: bacaci.sjenki@gmail.com.

Kada: 4 i 5 travnja, od 9.30 do 13h
Gdje: Pogon, centar za nezavisnu kulturu i mlade, ulica kneza Mislava 11, Zagreb
Voditelj: Boris Bakal, kazališni i filmski glumac i redatelj, novomedijski umjetnik i javni povijesničar, su-osnivač Bacača Sjenki.

Polaznici koji uspješno prođu ovoj uvodni program stručnog usavršavanja mogu biti pozvani da sudjeluju u provođenju edukativnih programa medijskog i filmskog opismenjavanja "Frooom!" i "Samo nebo nam je granica".