thenational_salata2018_new.pngŽedno uho, zajedno s DORF festivalom, danas od 20 sati se u Vintage Industrial Baru zagrijavaju za The National i DORF/SuperUho festivale premijernom projekcija filma Danny Says. Ulaz je besplatan, a svi posjetitelji mogu sudjelovati u nagradnoj igri.

U utorak, 10.7., na Šalatu dolaze vjerojatno najomiljeniji Amerikanci u Zagrebu, te jedan od vodećih suvremenih svjetskih rock bendova The National. Nakon što su svojim aktualnim albumom Sleep Well Beast osvojili vrhove top lista diljem svijeta, a potom i svoj prvi Grammy, The National su zavladali glavnim pozornicama većine najvažnijih svjetskih glazbenih festivala. Pri tome nisu zaboravili Zagreb, jedan od gradova u kojima je njihova priča o uspjehu i počela, pa su među nizom festivalskih nastupa pronašli vremena i za ovaj 5. samostalni zagrebački koncert koji će se dogoditi nakon punih 5 godina izbivanja iz ovoga grada.

Ulaznice za koncert, kojih je vrlo malo ostalo, mogu se pronaći u Dirty Old Shopu, Tratinska 18 i Rockmarku, Berislavićeva 13 po cijeni od 250 kuna.

Prije koncerta The Nationala, u nedjelju 8.7., s DORF festivalom slijedi zagrijavanje za The National i DORF/SuperUho festivale premijernom projekcija filma Danny Says. Ulaz je besplatan, a svi posjetitelji mogu sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti 2 paketa ulaznica + kamp za Primošten, 2 ulaznice za The National na Šalati ili 2 majice partnera Klasik TV.