attic_gv.jpgPosljednji Good Vibrations u ovoj godini donosi tulum u indie, alt rock i funk štimungu s Achromatic Atticom, Dementronomesima, Likom Kolorado i švedskim trojcem Amplified. Koncert će se održati 14. prosinca u Vintage Industrial Baru (Savska 160, Zagreb) s početkom u 21 sat. Nakon bendova DJ Kneža će zaključiti tulum Kings Of Leon vs RHCP slušaonicom. Karte po pretprodajnoj cijeni od 25 kuna možete kupiti u Dirty Old Shopu i Vintageu, a na dan će koštati 35 kuna. Najbržim čitateljima/cama dijelimo ulaznice!

Achromatic Attic

Zagrebački Achromatic Attic je u listopadu ove godine objavio treći i posljednji EP najavljivane trilogije. EP pod nazivom Can You Dig It najavili su i spotovima za pjesme It's Been A While i Dig it. U Vintage Industrial Baru promovirat će svoje posljednje izdanje. Bend iza sebe ima turneju po Njemačkoj, nastupe u Engleskoj, Austriji te na INmusicu, a otvarali su za Manu Chao. Muzika koju sviraju inspirirana je brojnim žanrovima i bendovima te bi se mogla opisati kao alt-garage rock.

DemeNtronomes

Prije par godina mali odred sastavljen od tri brata, dva bradera, jedne sestre i dva buraza zaključio je da u Zagrebu postoji ozbiljan nedostatak mrdanja pa je primio koje god instrumente je u tom trenu mogao naći i krenuo u potragu za njim. Danas oni čine jednu neobičnu osmorku koja se, da bi sve bilo jasno, odlučila prozvati Dementronomes. Oboružavši se saksofonima svih veličina, pomalo nepredvidivim trombonima, gitarama na električnu struju, samopogonjenim glasnicama i bubnjevima koji bi podgrijali čorbu čak i sjeverno od Zida, našli su svoju sreću u vlastitoj verziji fanka, Soula, Bradera. Nečeg već

Amplified

Amplified je žestoki švedski rock trio. Ističu se visokom energijom i vuku vas da skačete i plešete istovremeno. Osnovani su 2012. godine, do sada su izdali dva EP-a i tri singla, a pjesme im se već puštaju na radio stanicama s obje strane Atlantika! Njihov najnoviji singl „Always Telll“ bilježi jako dobre brojke na Youtubeu. Podržite momke na njihovom prvom gostovanju u Zagrebu u sklopu hrvatske mini turneje.

Lika Kolorado

Lika Kolorado je novi indie rock bend na sceni. Filipu (vokal) i Vanji (gitara) (DIDS, Luft) u jesen 2015. na basu se pridružuje Ana (Rock Flock, Bleeding on Wednesday, Billy Dove), a Pavle (Malady Lane, And The Kid) dolazi na mjesto bubnjara nakon izlaska prvog singla Kralj u lipnju 2016. Trenutno rade na albumu prvijencu, a u međuvremenu su im izašla dva singla Kralj i Smiješ zaurlat za koji je snimljen i spot.

Najbržim čitateljima H-Alter dijeli dva puta po jednu ulaznicu, a sve što trebate jest poslati nam e-mail s osobnim podacima na adresu redakcija@h-alter.org!

Ključne riječi: vintage industrial bar
<
Vezane vijesti