one_piece.jpgSuradnja Good Vibrationsa i Subsonic Eventsa urodila je promocijom novog albuma ekscentričnih shock rockera One Piece Puzzle u Vintageu u srijedu, 26. travnja s početkom u 21 sat. Ovim nepredvidivim Riječanima na njihovoj gala svečanosti pridružit će se Dosh Lee i slovenski Captain Morgan's Revenge. Karte po pretprodajnoj cijeni od 35 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, a na dan će koštati 45 kuna. Najbržim čitateljima/cama dijelimo ulaznice.

Proglas One Piece Puzzlea prenosimo u cijelosti.

Dame i gospodo!
Nakon mnogo godina mukotrpnog rada, pažljivog odabira pjesama i trostrukog razmišljanja One Piece Puzzle je spreman svijetu objaviti svoj treći svjetski poredak, vjesnika proljeća, album godine – 3. Album 3 OPP-u predstavlja poseban broj! 3. album, 3. postava i 3. hrvatski ustanak. Album otvara uvijek aktualna Politika, preko Magova marketinga koji nam dočaravaju sranja koja nam na pladnju serviraju televizija, novine i internet, Mama i tata vješto prikazuju dubioze u koje nas uvlači nezaposlenost, Zguza u guzu potiče strasti i tijelesne sokove, a Molim se bogu iskazuje našu vječnu težnju za konačnim osvajanjem Porina ili Grammyja.
OPP premjerno predstavlja album u Vintage Industrial Baru!
Dođite prvi i svjedočite rađanju novog remek djela i veselite se s nama!!

Zguzno,

Vaš One Piece Puzzle!

DOSH LEE je zagrebački rock/punk/funk bend u sastavu Ognjen Bašić – vokal, Dario Aman - Aman Le Bon - gitara/vokal, Tomislav Kralj - the King - bass/vokal i Igor Šlat – bubanj. Do sada su nastupili širom Hrvatske te u mnogim zemljama regije, a ovo će im bit prvi zagrebački nastup s novim bubnjarom! Do sada su izdali dva albuma Velika nepravda na malom ekranu i Kaktus Galaktus, izdan krajem 2012. godine, a ostvarili su i niz zanimljivih suradnji s imenima kao što su Kawasaki 3P, Remi, Mašinko, Miki Solus…

CAPTAIN MORGAN'S REVENGE je rock'n'roll bend iz Novog Mesta u Sloveniji. Bend je osnovan 2015. godine. Do sada su izdali dva singla: Don't Let Rock'n'Roll Die i nedavno objavljeni Same Fools s nadolazećeg albuma prvijenca. Njihova glazba je čista, sirova i iskrena, a R'n'R riffovi pod utjecajem su južnjačkog metala i bluesa.

Najbržim čitateljima H-Alter dijeli dva puta po jednu ulaznicu, a sve što trebate jest poslati nam e-mail s osobnim podacima na adresu redakcija@h-alter.org!

Ključne riječi: vintage industrial bar
<
Vezane vijesti