europski_parlament_foto_europarl.europa.eu.jpgGlavna uprava za komunikacije (DG COMM) Europskog parlamenta objavila je novi poziv za podnošenje prijedloga za partnerstvo i najavila dodjelu bespovratnih sredstava za sufinanciranje komunikacijskih aktivnosti namijenjenih promicanju i boljem razumijevanju identiteta, uloge i političke naravi Europskog parlamenta u području medija (TV, radio i/ili online mediji). Rok za prijavu je 28. veljače.

Partneri (tj. organizacije koje su se uspješno prijavile za partnerstvo u sklopu ovog poziva na dostavu prijedloga u 2016. godini) odabrani su za cijelo vrijeme trajanja višegodišnjeg programa za dodjelu bespovratnih sredstava (2016.-2019.). Stoga se ne moraju ponovno prijavljivati za partnerstvo.

No, partneri mogu podnijeti zahtjev za bespovratna sredstva u sklopu specifičnog poziva na dostavu projektnih prijedloga u kategoriji medija (COMM/SUBV/2017/M), čija se objava očekuje u ožujku 2017. Organizacije koje su podnijele zahtjev za partnerstvo, a koji je odbijen u okviru ovog poziva u 2016., mogu se ponovno prijaviti za partnerstvo u 2017. godini.

Više informacija pronađite ovdje.