capture_copy33297.jpgDrugo izdanje ultra maratonske biciklističke utrke HARD CRO, utrke koja spaja četiri kuta Hrvatske (Molunat, Savudriju, Sveti Martin na Muri i Ilok), kreće 19. lipnja. Natjecatelji moraju proći dvije kontrolne točke. Prva je na zapadu u Savudriji, a druga na sjeveru, LifeClass Terme Sveti Martin. Broj prijava je limitiran na ukupno 100 natjecatelja (solo i parovi), a registracije su otvorene do 25. travnja.

HARD CRO 2016 utrka pokazala se izuzetno uspješnim projektom, jedina je takve vrste u Hrvatskoj i nailazi na velik interes biciklista raznih profila te kod sve veće publike, kako u državi tako i u inozemstvu. Format utrke ostaje isti, vozači su potpuno autonomni, sami biraju svoju rutu, moraju u zadanom roku proći kontrolne točke i stići na vrijeme u cilj kako bi se izborili na ljestvici ukupnog poretka u pojedinim kategorijama.

Prosječna duljina rute je oko 1400 km sa prosječnih 13000 m visinske elevacije, ukoliko se prelazi prijevoj Učke u oba smjera. Uvedene su 3 nove kategorije: muški parovi, ženski parovi i mješoviti parovi.

Pratite #HARDCRO2017 utrku i na službenoj Facebook stranici, a više informacija možete potražiti putem emaila info@hardcro.com, na broju telefona +385 91 292 0691 te putem službene internetske stranice www.hardcro.com.