invaliditet_copy19395.jpgUdruga osoba s invaliditetom Imotski objavila je natječaj za njegovatelja/icu u Imotskom, na području Splitsko-dalmatinske županije, na određeno, radi zamjene. Rok za prijavu je 21. travnja.

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se srednja škola od četiri godine, a radno iskustvo nije važno. Zaposlenje je na 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja i naknade za prijevoz.

Zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe na adresu poslodavca: Udruga osoba s invaliditetom Imotski, Imotskih iseljenika 3, 21260 Imotski, a u slučaju osobnog dolaska mole se najaviti na broj mobitela: 021 842291.

Udruga osoba s invaliditetom Imotski osnovana je 1994. godine. Postala je članicom Mreže udruga osoba s invaliditetom Dalmacije od samog osnivanja te ima aktivnu suradnju s drugim udrugama, posebno baziranu na škole, kao i sa Centrom za socijalnu skrb Imotski.

Jedina je udruga koja se bavi problemima osoba s invaliditetom na području Imotskog i okolice. Za svoje članove brine se raznim projektima – rehabilitacijske terapije, poludnevni boravak, pomoćnici u nastavi, osobni asistenti, a prije je imala i terapijsko jahanje, pravnu pomoć, radionice i igraonice.