upitnik_copy41780.jpgUred za udruge Vlade Republike Hrvatske i Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ), u suradnji s agencijama za odnose s javnošću CTA komunikacije i Equestris dodijelit će dvjema udrugama stručnu komunikacijsku podršku te financijsku potporu u iznosu od 30.000 kuna. Javni poziv je otvoren do 2. svibnja.

Budući da udruge često ne mogu sa svojim hvalevrijednim projektima doprijeti do javnosti, Ured za udruge u suradnji s Hrvatskom udrugom za odnose s javnošću već četvrtu godinu provodi ovaj Javni poziv kako bi udruge uz financijsku potporu te pro bono podršku agencija za odnose s javnošću uspješno promovirale društveno korisne projekte i pozitivan doprinos civilnoga društva.

Javnim pozivom Komunikacijska podrška društveno korisnim programima udruga želi se promovirati održivi razvoj kroz podizanje svijesti i educiranje o održivom razvoju. Aktivnosti kojima će se putem Javnog poziva pružiti komunikacijska podrška moraju se provoditi u razdoblju između 1. rujna do 30. studenog 2019. godine, a udruge koje se prijavljuju na Javni pozivu moraju sudjelovati na Danima otvorenih vrata udruga 2019.

Javni poziv otvoren je do 2. svibnja, a svi zainteresirani više informacija mogu pronaći na internetskoj stranici Ureda za udruge.