H-Alter
zajedno_za_zajednicu.jpgZaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u suradnji s partnerskom Zakladom Kajo Dadić raspisuje javni natječaj za financiranje projekata iz sredstava Filantropskog fonda Zajedno za zajednicu. Ukupna vrijednost natječaja je 125 tisuća kuna, a mogu se prijaviti udruge i ustanove registrirane na području Istarske, Primorsko-goranske, Dubrovačko-neretvanske i Ličko-senjske. Prijave traju do 17. ožujka.

Sredstva za dodjelu financijskih potpora putem ovog Natječaja za projekte osigurava Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva te članovi Filantropskog fonda Zajedno za zajednicuMilenij hoteli iz Opatije, Valamar Riviera iz Poreča te Turistička zajednica Općine Brinje.   

Ukupna vrijednost natječaja je 125 tisuća kuna.

Na natječaj se mogu prijaviti udruge i ustanove koji imaju sjedište registrirano na području sljedećih županija: Istarske, Primorsko-goranske, Dubrovačko-neretvanske i Ličko-senjske.

Projekti moraju doprinijeti razvoju lokalne zajednice, riješiti konkretne probleme detektirane u istima te povećati kvalitetu života lokalnog stanovništva i brojnih turista. Projekti bi trebali biti usmjereni kreiranju ili uređenju postojećeg okoliša i javnog prostora, osmišljavanju raznolikih i inovativnih sadržaja te kreiranju aktivnosti za turiste i domicilno stanovništvo.

Projektne aktivnosti moraju biti provedene na području Grada Poreča, Grada Labina, na području otoka Krka i Raba, Grada Opatije, Grada Dubrovnika te Općine Brinje i to u vremenskom razdoblju od 1. svibnja do 15. listopada ove godine.

Više informacija o samom natječaju te cjelokupna natječajna dokumentacija potrebna za prijavu, dostupni su na sljedećoj poveznici.