Uz standardne zahtjeve premijerki i Vladi da odstupe, danas se zagrebačkim ulicama tijekom marša nezadovoljnih građana moglo čuti, između ostalog: "Ne damo vode", "Ne damo Varšavsku", "Ne damo HNB" . Iako se čini da se građani lagano umaraju od prosvjeda, za subotu 19. ožujka najavljuje se najmasovniji dosad.Uz FOTOGALERIJU, pogledajte i fotomontaže Gorana Zubaka.
kino_kosor2.jpg
vladarica.jpg

Putem Zvonimirova-Vukovarska-Savska prosvjednici su se okomili na banke, kojima je upućena poruka "Lopovi", gradsku upravu od koje su tražili da im smanje režije, HT, gdje su prozvali Mudrinića i i sve druge za koje smatraju da su ih doveli u sadašnje stanje. Kako su gdje prolazili, tako su spontano uzvikivali svoje parole koje su se onda spontano širile. Pored Hrvatskih voda orilo se: "Ne damo vode", Varšavskom su vikali "Ne damo Varšavsku", pred Zavodom za zapošljavanjem u Zvonimirovoj čulo se: "Jacu na burzu!", a kod zgrade MUP-a: "Pridružite nam se".

hr_sabor_1.png

Iako se čini da se građani lagano umaraju od prosvjeda, za subotu 19. ožujka najavljuje se najmasovniji dosad, a sudeći prema odredištima i parolama koje se čuju, građani postaju sve više socijalno osviješteni i nezadovoljni sadašnjim načinima, ali i modelima vladanja i upravljanja.

Ključne riječi: goran zubak, antivladini prosvjedi
<
Vezane vijesti