nepotrebno_je_nekome_potrebno.jpgAkcija Nepotrebno je nekome potrebno će se održavati od 6. do 17. ožujka, na Ekonomskom, Učiteljskom i Veterinarskom fakultetu. eSTUDENT je ostvario suradnju s Noinom Arkom, udrugom za pse kojoj će prikupljene stvari biti poklonjene. Svaka donacija u obliku deka, igračaka, ogrlica i posuda za hranu za pse je dobrodošla.

Svaka donacija u obliku deka, igračaka, ogrlica i posuda za hranu za pse je dobrodošla. Također, poželjno bi bilo da donirane stvari budu spremne za uporabu, odnosno da su tehnički i higijenski ispravne.

Svatko od nas posjeduje neku stvar koja mu više nije potrebna i koja sakuplja prašinu. eSTUDENT ti sada daje priliku da pronađeš one stvari koje tvojem ljubimcu više nisu potrebne i da učiniš dobro djelo donirajući neku stvarčicu koja će drugome biti od koristi i izmamiti mu osmijeh na lice.

Cilj ovog projekta je sakupljati stvari koje ljudima više nisu potrebne te ih darovati onima kojima su potrebne. Ove godine projekt se fokusirao na prikupljanje potrepština za životinje. eSTUDENT je ostvario suradnju s Noinom Arkom, udrugom za pse kojoj će prikupljene stvari biti poklonjene.

Prikupljanje stvari odvijat će se na tri lokacije, na Ekonomskom, Veterinarskom i Učiteljskom fakultetu. Uključite se!