partycipacija_2019.jpgZagreb Pride i ove godine, nakon uzbudljivog Mjeseca i Povorke ponosa, poziva na Pride Partycipaciju, službeni after party 18. zagrebačke Povorke ponosa, čijim ulaznicama se financijski podržava održavanje Povorke ponosa. Ove subote od 22 sata ponovno zauzimaju klub Boogaloo, gdje će ugostiti razne izvođače i izvođačice iz Belgije, Slovenije, Srbije i Hrvatske.

Punoljetnoj, osamnaestoj Povorci ponosa i svima koji nakon Povorke traže clubbing poslasticu, u subotu će se po prvi puta pokloniti drag king performans - ravno iz Brisela dolazi Eclipse Dragking! Tradicionalno, na Partycipaciji se družimo na dva floora, a nakon Eclipsea i DJ Pobal Nike iz Ljubljane, iz Beograda na main floor dolaze Crushhh party - koncept koji ujedinjuje otvorene stavove, pozitivan način razmišljanja i težnju ka ostvarenju novih, kreativnih ideja.

Main floor Main floor punoljetne Partycipacije otvorit će Babilonska, a zatvoriti Miss Iconic. Na putovanje kroz elektronske zvukove vas na electro flooru vode poznata imena elektronske scene u Zagrebu, ali i šire - DJ Labud (ekstrakt), Marin Biočić (Seriously Twisted) i Sanjin Kaštelan.

Karte se mogu preuzeti u uredu Zagreb Pridea na Trešnjevci (Andrije Žaje 43a), u klubu Boogaloo Zagreb ili na Ribnjaku nakon Povorke uz donaciju od 30 kn u pretprodaji, a 40 kn na ulazu. Uz predočenje X-ice, za sve studente i studentice karta je 25/35 kn na ulazu.