vizual.jpgGlazbeni performans Pave is Dead, ovom prilikom predstavljen u okviru programa SubScene, odvija se u klubu Attack! (AKC Medika), u subotu 3. studenog., s početkom u 21 sat. Ulaz je slobodan i besplatan.

Mračan eksperimentalni hip hop i noise koji se brzo podvlače pod kožu; vatrena inicijacija lude zabranjene/transcendentalne koncertne vibre.

Pavleisdead — glazbeni entuzijast koji je svoju adresu preselio iz San Diega u Zagreb.

Inspiraciju crpi iz proročanstava, filozofija, radikalne politike, i snažnog interesa za okultno te temeljne želje za postizanjem vječne transcendentalne veličine gledajući u ponor čovječanstva i strastveno ga potvrđujući. Pavleisdead kreira nasilnu šumovitu noise-rap mješavinu apolonijskih i dionizijskih elemenata, u jednu besprijekornu cjelinu koja je strukturirana ali apstraktna i uskrsava vlastitu ravnotežu u tematskim izdanjima. Svaki projekt pred razvoj snovite vizije postavlja subjekt i zaplet; esencije projekta kronološkog rastakanja božanstava od strane nevidljivih sila. Pavle kreativno živi i umire u optimističnoj harmoniji životnih patnji, uz skladbe prepune "eksperimentalnih gadosti koje uvrću uši".

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride neprofitni je projekt kojeg u partnerstvu provode Autonomni kulturni centar Attack i Udruga Cirkorama unutar AKC Medika, a s ciljem afirmiranja i povezivanja avangardnih i eksperimentalnih izvedbenih umjetnika/ca iz Hrvatske, regije i svijeta, neovisno o žanru, stilu i razdoblju kojem pripadaju.