sve_u_jedan_glas_crowdfunding_copy51846.jpgSve u jedan glas! regionalni je susret, treći po redu festival samoorganiziranih aktivističkih zborova, s kojime započinje program Queer Zagreb Sezona 2018. u Teatru &TD 21. travnja. Kako bi se podmirili svi troškovi organizacije pokrenuta je crowdfunding kampanja koja traje do 22. travnja.

Sve u jedan glas! regionalni je susret, treći po redu festival samoorganiziranih aktivističkih zborova, čiji su prethodnici festivali Svi u glas u Beogradu i Vsi v en glas u Ljubljani. U Teatru &TD 21. travnja okupit će se osam sjajnih zborova iz bližeg i daljeg susjedstva – Praksa iz Pule, ZborXop i Domaćigosti iz Zagreba, Horkestariz Beograda, 29. Novembar iz Beča, Zborke i Kombinat iz Ljubljane i vaše vjerne domaćice iz Le Zbora, a after je rezerviran za Zbeletronke. Zborovi su raznoliki – veliki i mali, ženski i mješoviti – ali sve ih spaja ljubav prema pjevanju i žar otpora prema tragikomediji u kojoj živimo. Kako bi omogućili dolazak svih regionalnih gostiju u Zagreb, potrebna je i vaša podrška.

Iz toga razloga, pokrenuta je kampanja Sve u jedan glas / One Voice Festival na platformi Indiegogo kao bi se prikupila sredstva koja nedostaju i kako bi se osigurao dolazak i smještaj u Zagrebu svim gostima i gošćama. Kampanja je otvorena do 22. travnja.