za_marjan.jpgPozivaju se građani da iz svojih obiteljskih i privatnih albuma donesu fotografije sebe, svoje obitelji, prijatelja i znanaca snimljene na Marjanu

Multimedijalni kulturni centar i građanska inicijativa Za Marjan pozivaju građane da se uključe u izložbeni projekt "Marjanski album" koji će se od ove subote održavati u galeriji MKC-a (Dom omladine, iza zgrade RTV centra, Split).

Pozivamo građane da iz svojih obiteljskih i privatnih albuma donesu fotografije sebe, svoje obitelji, prijatelja i znanaca snimljene na Marjanu.

Građani će slike sami izložiti u galeriji MKC, po želji će moći ostaviti podatke tko je na slici i kad je snimljena, a po završetku izložbe moći će ih preuzeti.

Cilj izložbe je da osvježi sjećanje zajednice na način kako smo Marjan koristili, kako smo na njemu prohodali, učinili voziti bicikl, korteđavali se, išli u škuribandu i grijali stare kosti. Želimo još jednom prisjetiti Split na neraskidivu vezu Marjana i grada koja nadilazi jednu generaciju, mijenja oblike, ali ostaje jednako čvrsta.

Početak izložbe je u subotu 5. veljače u 16 sati, a cjelopopodnevni program trajat će do kasno navečer i uključivati glazbena iznenađenja.

Fotografije će se moći prilagati cijelu subotu večer, kao i idućih dana.

Ključne riječi: Marjan
<
Vezane vijesti